11 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce a decis instanța în privința pedepsei lui Cristian Cioacă

Ce a decis instanța în privința pedepsei lui Cristian Cioacă

Cererea prin care Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea soției sale, solicita rejudecarea procesului şi suspendarea pedepsei a fost respinsă, luni, de Curtea de Apel Piteşti. Decizia în acest caz este definitivă.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi 8 opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

În prima instanţă, Tribunalul Argeş i-a respins solicitarea, iar luni cererea a fost luată în discuţie de magistraţii Curţii de Apel Piteşti, în lipsa lui Cioacă, care au decis şi ei să respingă ca nefondat apelul. Decizia magistraţilor Curţii de Apel Piteşti este definitivă.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei lui.

În 30 ianuarie 2013, Cristian Cioacă a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului instanţei supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, după mai bine de cinci ani de la dispariţia soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spuneau procurorii.

„Folosind o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumpărase în timpul vacanţei în Dubai, precum şi perdeaua de duş din baia aferentă dormitorului (aceasta din urmă fiind menită a împiedica eventualele scurgeri de sânge), inculpatul Cioacă Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului şi le-a ascuns într-un loc necunoscut. S-a constatat şi lipsa unor obiecte, precum: un cuţit cu lungimea de 25-30 cm, două prosoape, geanta de voiaj şi perdeaua de duş”, notau procurorii în rechizitoriu.

Post-ul Ce a decis instanța în privința pedepsei lui Cristian Cioacă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce a decis instanța în privința pedepsei lui Cristian Cioacă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ștefan Radu s-a bătut cu un coleg la antrenament! Colegii de la Lazio l-au despărțit de olandezul Braafhei, ca să nu se lase cu ”daună totală”!

Ștefan Radu s-a bătut cu un coleg la antrenament! Colegii de la Lazio l-au despărțit de olandezul Braafhei, ca să nu se lase cu ”daună totală”! – Tensiune maximă la …]

Sport 0 Comentarii

FC Barcelona face transferuri la foc automat: 77 dintr-o lovitură!

FC Barcelona face transferuri la foc automat: 77 dintr-o lovitură! – FC Barcelona a scăpat de sancțiunea FIFA prin care nu mai putea transfera jucători și a trecut la treabă. …]

Sport 0 Comentarii

(P) Scapă rapid și naturist de afecțiunile prostatei. Efecte imediate!

(P) Scapă rapid și naturist de afecțiunile prostatei. Efecte imediate! – 50% dintre bărbații de 50 ani și 75% dintre cei cu vârstă cuprinsă între 60 și 70 ani suferă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*