Ce a făcut Lidia Buble după ce Răzvan şi-a scos fetita la concert! „Mă ţine legată, nu mai suport”
3 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce a făcut Lidia Buble după ce Răzvan şi-a scos fetita la concert! „Mă ţine legată, nu mai suport”

Ce a făcut Lidia Buble după ce Răzvan şi-a scos fetita la concert! „Mă ţine legată, nu mai suport”

Atunci când nu sunt împreuna, Lidia şi Răzvan Simion îşi văd fiecare de ale lor. Aşa s-a întâmplat şi în acest weekend. În timp ce matinalul şi-a scos fetiţa la concertul Deliei, Lidia a plecat din Bucureşti pentru a susţine propriul concert.
Lidia Buble şi-a amuzat fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine în care se află în maşină alături de alţi colegi de scenă. Cel mai probabil artista este in drum spre concert, însă un lucru o deranjează la culme…centura de siguranţă. Ea s-a plâns fanilor că nu mai suportă să stea legată. Dj Akym, mă ţine legată în centura asta de 5 ore. Nu o mai suport”,  a scris Lidia Buble pe contul de Facebook.
12512743_884680778309574_5417490734455613145_n

Răzvan Simion a fost prezent la concertul Deliei de sâmbătă seară, de la Sala Palatului. Prezentatorul TV nu a venit însă singur, ci însoţit de cea mai importantă persoană din viaţa lui.

ANGE5157-450x620-1

Dezvăluirea ziarului Libertatea conform căreia Răzvan Simion a încercat să se întoarcă la soție și la copii a stârnit un adevărat tsunami în jurul matinalului. Imediat, Lidia Buble, amanta lui oficială a reacționat sugerând că nu ar fi vorba despre o împăcare, ci despre dorința ei de a-l împinge către copii, declarând chiar că ea l-a sfătui să se vadă cu nevasta. Diana, soția în acte, nu a putut rămâne impasibilă la acest discurs și, pentru prima oară de când Răzvan a plecat de acasă, a vorbit despre toată această poveste.

”Apreciez mult faptul că domnișoara Buble este de acord ca Răzvan să-și viziteze copiii, însă, aș vrea să-i atrag atenția asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut. Și, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei, pentru că cei mici așteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanță sau într-un weekend undeva. Din păcate, până acum, acest lucru nu s-a întâmplat, însă mă bucur din suflet că am găsit un aliat de nădejde în ea și sper că pe viitor lucrurile se vor schimba în bine din punctul ăsta de vedere. ”, ne-a spus Diana.

Post-ul Ce a făcut Lidia Buble după ce Răzvan şi-a scos fetita la concert! „Mă ţine legată, nu mai suport” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce a făcut Lidia Buble după ce Răzvan şi-a scos fetita la concert! „Mă ţine legată, nu mai suport”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cătălin Moroșanu, bătut în Puerto Rico, după o decizie controversată / VIDEO

Cătălin Moroșanu, bătut în Puerto Rico, după o decizie controversată / VIDEO – Cătălin Moroșanu a fost învins la puncte de Daniel Sam (Statele Unite), în cadrul unei gale de …]

Sport 0 Comentarii

Reghecampf știe de ce nu merge Steaua: ”E greu fără un șef pe margine”

Reghecampf știe de ce nu merge Steaua: ”E greu fără un șef pe margine” – Fostul antrenor al Stelei Laurențiu Reghecampf, actualment la Litex Lovech, în Bulgaria, a explicat de …]

Sport 0 Comentarii

INCENDIU DEVASTATOR în VRANCEA! 15.000 de păsări au ars!

INCENDIU DEVASTATOR în VRANCEA! 15.000 de păsări au ars! – Un incendiu violent s-a produs vineri seară la o fermă de păsări din Goleşti, Vrancea, flăcările omorând 15.000 de păsări. …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*