12 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce a făcut Sore cu câteva ore înainte de naștere și ce s-a întâmplat în sala de operații

Ce a făcut Sore cu câteva ore înainte de naștere și ce s-a întâmplat în sala de operații

Sore a devenit mamă pe 25 martie, când a adus pe lume o fetiță ce poartă numele de Erin. Artista a povestit că a fost copleșită de emoții și s-a trezit de la ora de dimineața.

Sore nu a mai putut dormi în noaptea de dinaintea nașterii și a pierdut timpul pregătindu-se, arăjându-se și fardându-se, deși recunoaște că a făcut toate aceste lucruri pentru confrotul ei personal.

”Ora 3 dimineață, 25 martie. Nu am dormit deloc, m-am frământat, m-am întrebat oare cum o să fie, mi-am imaginat momentul întâlnirii noastre. Am consultat ceasul și am realizat că în fix 6 ore urmă să întru în sală de operații.  Au urmat 3 ore în care m-am machiat, m-am coafat, m-am parfumat și mi-am imaginat că îi va plăcea mult de mine în momentul în care ne vom cunoaște (evident, era doar pentru comfortul meu psihic). Nu știu când am ieșit din casă, pe ce traseu a mers mașină dar știu perfect momentul în care am pășit în maternitatea Regină Măria. Era oră 8 dimineață, afară stătea să plouă, mie îmi era super foame (cu 6 ore înainte de operație nu ai voie să mai mănânci nimic), aveam stomacul ghem de emoție. M-am uitat la Mircea care mi-a zâmbit încurajator și am intrat cu dreptul în spital”, a povestit Sore pe blogul personal.

După ce-a ajuns la clinica privată la care a născut, emoțiile au copleșit-o atât de tare încât a uitat și de grupă de sânge și nu le-a putut răspunde la întrebare asistentelor care voiau să știe acest lucru.

Citește și: Sore a dezvăluit ceea ce fanele au vrut să audă! „Apelez la artificii, peruci şi breton fals

Până la oră 9, tot personalul medical m-a facur să râd, m-au îmbărbătat (mi-era teamă, recunosc) deși în secundă în care am intrat în sală de operații, n-am mai auzit nimic. Eram atât de concentrată să fie totul bine, emoțiile clocoteau în mine pentru că din minut în minut urmă să o cunosc, încât în momentul în care asistentă m-a întrebat ce grupă de sânge am, m-am blocat. Efectiv, nu am mai știut. Am fost amnezica din cauza emoțiilor. Următoarele momente s-au desfășurat atât de repede încât nu reușeam să aud nimic altceva decât inimă cum îmi bătea, cum galopa, mai bine zis. Și dintr-o data, am auzit-o. S-au risipit toate stările de panică și m-am liniștit pentru că am auzit-o și am văzut-o. Un ghemotoc cu părul brunet care plângea din toate încheieturile. Buzele groase, degețelele lungi, năsucul fîn.. Le-am văzut pe toate într-o secundă. Ce am simțit atunci? Nu găsesc cuvinte terestre că să exprim.. Am plâns de fericire, nu am fost capabilă să articulez vreun cuvânt. Pur și simplu, am privit-o, i-am transmis toată dragostea mea și deși îi promisesem tacit multe încă din burtică, acum că o cunoșteam, am știut că sunt promisiuni pe viață! Și că se vor îndeplini!”, a mai scris Sore.

Post-ul Ce a făcut Sore cu câteva ore înainte de naștere și ce s-a întâmplat în sala de operații apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce a făcut Sore cu câteva ore înainte de naștere și ce s-a întâmplat în sala de operații

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Carambol de proporții! Zeci de mașini au fost implicate într-un accident. Cel puțin 2 morți și 26 de răniți / VIDEO și FOTO

Carambol de proporții! Zeci de mașini au fost implicate într-un accident. Cel puțin 2 morți și 26 de răniți / VIDEO și FOTO – Cel puțin două persoane au murit …]

Sport 0 Comentarii

Portarul Marwin Hitz trebuie să plătească punctul de la 11 metri! | VIDEO

Portarul Marwin Hitz trebuie să plătească punctul de la 11 metri! | VIDEO – Marwin Hitz (28 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Augsburg …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*