18 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce au făcut elevii în prima zi a săptămânii ”Școala Altfel” | FOTO

Ce au făcut elevii în prima zi a săptămânii ”Școala Altfel” | FOTO

În perioada 18 – 22 aprilie se desfășoară săptămâna ”Școala Altfel”, interval în care care elevii au parte de activităţi extracurriculare şi extraşcolare, potrivit calendarului structurii anului şcolar 2015-2016.

Copiii mai au o săptămână până la vacanța de Paște, care va începe pe 25 aprilie, iar în această perioadă se bucură de activități practice, creative.

În prima zi din săptămâna ”Școala Altfel” elevii au avut activități din cele mai diverse, de la înot și laboratoare de creație, vizite la muzeu și până la întâlniri cu pompieri și piloți.

Mai multe instituții alte statului și-au deschis porțile în această săptămână permițând accesul elevilor care doresc să vadă cum se desfășoară activitățile în cadrul lor.

Astfel, mii de elevi au trecut pragul unităților de pompieri. Cei mici au prilejul să-i cunoască pe salvatori, să se familiarizeze cu tehnica de intervenție, respectiv autospecialele, echipamentele şi mijloacele folosite în diferite situaţii de urgenţă de către pompieri și chiar să stea de vorbă cu ei.

Și Tarom s-a alăturat proiectului ”Școala Altfel”. Copiii și profesorii au fost asistați în timpul vizitei de ingineri – specialiști tehnici, agenți de securitate dar și piloți și însoțitori de bord care le-au prezentat activitățile care se desfășoară în jurul unei aeronave dar și în interiorul acesteia.

De asemenea, au fost foarte apreciate și atelierele de creație organizate în diferite muzee. La Grigore Antipa, spre exemplu, s-a desfășurat un laborator de chimie de care copiii au fost foarte încântați.

Elevii din țară, dar și din București au mers la teatru, la operă sau la bibliotecă și s-au bucurat de experințele cu care mai rar se întâlnesc pe parcursul anului școlar.

Excursiile și ședințele de înot, pictură sau artă plastică au făcut și ele parte din programul elevilor din prima zi a săptămânii ”Școala Altfel”.

 

Post-ul Ce au făcut elevii în prima zi a săptămânii ”Școala Altfel” | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce au făcut elevii în prima zi a săptămânii ”Școala Altfel” | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

SUPERKOMBAT BUCUREȘTI: Andrei Stoica își pune în joc centura mondială! LIVE VIDEO AICI

SUPERKOMBAT BUCUREȘTI: Andrei Stoica își pune în joc centura mondială! LIVE VIDEO AICI – Piramida finală a greilor din circuitul mondial Superkombat va avea loc diseară, pentru a doua oară …]

Sport 0 Comentarii

Victor Pițurcă, prima victorie după o lună de secetă. Sânmărtean, pasă de gol VIDEO

Victor Pițurcă, prima victorie după o lună de secetă. Sânmărtean, pasă de gol VIDEO – Victor Pițurcă a întrerupt, sâmbătă seara, seria de patru meciuri fără victorie. Al Ittihad, echipa …]

Sport 0 Comentarii

Liderul Astra Giurgiu pleacă luni în cantonament în Cipru fără doi jucători. Pe cine lasă acasă Marius Ninel Șumudică

Liderul Astra Giurgiu pleacă luni în cantonament în Cipru fără doi jucători. Pe cine lasă acasă Marius Ninel Șumudică – Astra Giurgiu, liderul Ligii 1 la fotbal, s-a reunit sâmbătă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*