18 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce dement! Un fan a scos pistolul și a tras în alți suporteri! Câte victime s-au înregistrat

Ce dement! Un fan a scos pistolul și a tras în alți suporteri! Câte victime s-au înregistrat

Scene incredibile în Turcia, înainte de un meci obișnuit de fotbal. Partida Fenerbahce – Mersin, scor 4-1, desfășurată ieri, în etapa a 29-a din ”Șuperlig”, a fost precedată de evenimente sângeroase care au avut loc în apropierea stadionului „Sukru Saracoglu”.

Surprinzător este că în conflict s-au aflat suporteri ai aceleiași formații, respectiv Fenerbahce! Din nu se știe ce motiv, două găști de fani ai „galben-albaștrilor” s-au luat la harță. Incidentul a degenerat și unul dintre recalcitranți a scos pistolul și a început să tragă la întâmplare!

El a nimerit cinci oameni, toți având răni la mâini și la picioare. Din fericire, niciunul n-a murit. Toți cei cinci au fost duși la spital, unde medicii au anunțat că toți sunt în afara oricărui pericol. Polițiștii turci au operat trei arestări, printre reținuți fiind și cel care a scos pistolul și a tras la întâmplare!

Post-ul Ce dement! Un fan a scos pistolul și a tras în alți suporteri! Câte victime s-au înregistrat apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce dement! Un fan a scos pistolul și a tras în alți suporteri! Câte victime s-au înregistrat

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Momcilovici e la Steaua, dar a făcut vizita medicală cu fosta echipă. ”Vreau titlul și să joc în Ligă” / VIDEO

Momcilovici e la Steaua, dar a făcut vizita medicală cu fosta echipă. ”Vreau titlul și să joc în Ligă” / VIDEO – Sârbul Marko Momcilovici (28 de ani) va juca …]

Sport 0 Comentarii

Veste bună pentru fanii naţionalei. Se mai pot procura bilete pentru meciurile de la Euro 2016

Veste bună pentru fanii naţionalei. Se mai pot procura bilete pentru meciurile de la Euro 2016 – UEFA a pus la dispoziţia fanilor o platformă online unde suporterii care au …]

Sport 0 Comentarii

Adrian Neaga, Petre Marin, Valeriu Răchită și Pompiliu Stoica pleacă în Insulele Canare

Adrian Neaga, Petre Marin, Valeriu Răchită și Pompiliu Stoica pleacă în Insulele Canare – Padbol, sportul cu cea mai rapida dezvoltare la nivel mondial, se lanseaza oficial la Bucuresti, sambata, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*