13 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce face Lora înainte de filmarea unui videoclip! „Nu îmi place să mă simt singură”

Ce face Lora înainte de filmarea unui videoclip! „Nu îmi place să mă simt singură”

Lora şi-a surprins fanii de pe Facebook, cu un mesaj, în care le-a dezvăluit acestora ce face înainte de filmarea oricărui videoclip. Vedeta le mulţumeşte tuturor pentru că au fost alături de ea.

„La fiecare filmare a unui nou videoclip am un moment de „eu cu mine”, în care îmi amintesc toată viaţa mea pe „fast forward” dar cu „stop cadru” pe momentele care m-au înălţat sau au dat cu mine de pământ, pentru a mă ridica din nou mai puternica, mai înţeleaptă şi sper eu, mai bună. Mă gândesc mereu cum să vă cânt despre lucruri şi situaţii în care v-aţi regăsi şi voi..nu de alta dar nu-mi place să mă simt singură. Ajung în prezent, recunoscatoare pentru viaţa frumoasă pe care o trăiesc. Va multumesc tuturor pentru ca mi-aţi oferit un loc în inimile voastre”,  a scris Lora pe contul de Facebook.

Lora este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de pe scena muzicală din România. În plan personal, vedeta a fost căsătorită, dar a divorțat. În prezent, artista are o relație cu Ionuț Ghenu.

Post-ul Ce face Lora înainte de filmarea unui videoclip! „Nu îmi place să mă simt singură” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce face Lora înainte de filmarea unui videoclip! „Nu îmi place să mă simt singură”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nu doar ”chinezii” sunt praf! Și ”englezii” o duc groaznic!

Nu doar ”chinezii” sunt praf! Și ”englezii” o duc groaznic! – Vlad Chiricheș, care oricum nu era titular la Tottenham, a plecat la Napoli, iar locul lui Anglia a fost …]

Sport 0 Comentarii

Dinamo și Știința Bacău, succese la fete. Programul etapei de volei

Dinamo și Știința Bacău, succese la fete. Programul etapei de volei – Ştiinţa Bacău a deschis runda a șasea a Diviziei A1 la volei feminin cu un succes fără emoţii …]

Sport 0 Comentarii

Peste 200 de puști invitați la Turneul Campionilor, evenimentul anului din Tenis10 / GALERIE FOTO

Peste 200 de puști invitați la Turneul Campionilor, evenimentul anului din Tenis10 / GALERIE FOTO – In weekendul 12-13 decembrie vom asista la o adevarata desfasurare de forte a micilor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*