3 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce făcea Iordănescu, înainte să fie selecționer! Avem fișa postului! În Comisia Tehnică, era coleg cu un prieten al pușcăriașilor

Ce făcea Iordănescu, înainte să fie selecționer! Avem fișa postului! În Comisia Tehnică, era coleg cu un prieten al pușcăriașilor

Anghel Iordănescu (65 de ani) va conduce România la Campionatul European din Franța (a patra competiție majoră, după World Cup 1994, Campionatul European 1996 și Coupe du Monde 1998), dar actualul selecționer avea alte planuri, când a revenit la FRF.

Mircea Sandu, fostul președinte, l-a numit inițial director tehnic, pentru a-i înlesni munca lui Gică Hagi, dorit ca antrenor al naționalei, la momentul respectiv. Doar că ”Regele” a refuzat postul de selecționer, însă Tata Puiu a rămas la ”Casa Fotbalului”, ademenit și de salariul de 8.000 de euro pe lună. Demisia lui Victor Pițurcă, din octombrie 2014, petrecută la mijlocul preliminariilor trecute, i-a deschis calea lui Iordănescu către al treilea mandat pe banca tricolorilor.

AICI, fișa postului de director tehnic al FRF, semnată de fosta conducere a FRF, pe 14.02.2016 (actualii șefi ai federației au fost instalați pe 5 martie 2014). Rolurile indicate de fișa postului erau de control, supraveghere, îndrumare, coordonare și cooperare și de decizie.

Interesant este că în Comisia Tehnică a FRF, organism condus de Iordănescu, își făcuse loc, printre alții, Laurențiu Reghecampf, antrenor care s-a contrat dur cu selecționerul în această iarnă, din pricina faptului a refuzat să lase jucătorii Stelei în turneul din Turcia, dar și Viorel Cojocaru, care ocupa funcția de vicepreședinte, în calitate de rector al UEFS București.

Trecut și pe la Dinamo, Cojocaru este prieten la cataramă cu oamenii din fotbal, mai ales al acelora care au scris cărți în închisoare. Respectivii au profitat de lege și au scos opere ”la kilogram” după gratii, pentru a câștiga zile și a ieși mai repede din arest. De fapt, nici măcar nu le-au scris ei, după cum s-a scăpat Gigi Becali, astfel că Viorel Cojocaru a pus umărul la sprijinirea infractorilor.

Gig Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Dinel Stancu, Cornel Penescu, Gigi Nețoiu și George Copos, cei mai mulți închiși ca urmare a neregulilor identificate în ”Dosarul Transferurilor”, au scris cărți în închisoare.

Site-ul republica.ro a publicat lista coordonatorilor științifici ale lucrărilor scrie de oamenii din fotbal. De remarcat că Viorel Cojocaru, profesor universitar la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, a coordonat cărțile a peste jumătate din oamenii de fotbal închiși.

Citește și:

Coordonatorul cărților atribuite condamnaților din ”Dosarul Transferurilor” este Viorel Cojocaru, un fost subaltern de-al lui Cristi Borcea la Dinamo! În 2009, a fost prins de ”Libertatea” că și-a dublat salariul, iar un articol apărut în 2007, în EVZ, îl prezintă ca pe un personaj care conducea un sistem de piloși!

 

Post-ul Ce făcea Iordănescu, înainte să fie selecționer! Avem fișa postului! În Comisia Tehnică, era coleg cu un prieten al pușcăriașilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce făcea Iordănescu, înainte să fie selecționer! Avem fișa postului! În Comisia Tehnică, era coleg cu un prieten al pușcăriașilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mircea Rednic: ”Cât trăiește Iordănescu, nu îl schimbă nimeni de la echipa națională”

Mircea Rednic: ”Cât trăiește Iordănescu, nu îl schimbă nimeni de la echipa națională” – Antrenorul formației Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că nu se gândește …]

Sport 0 Comentarii

Mike şi Bob Bryan în semifinale la Turneul Campionilor, după victoria în faţa perechii Murray/Peers

Mike şi Bob Bryan în semifinale la Turneul Campionilor, după victoria în faţa perechii Murray/Peers – Perechea formată din fraţii gemeni americani Mike şi Bob Bryan s-a calificat în semifinale …]

Sport 0 Comentarii

Stelistul Kharja, cel mai tare stranier venit vreodată în Liga I, s-a intersectat cu trei fotbaliști români în carieră. ^Aceștia îi fac o descriere senzațională. ”Va face diferența! Steaua ia titlu”

Stelistul Kharja, cel mai tare stranier venit vreodată în Liga I, s-a intersectat cu trei fotbaliști români în carieră. ^Aceștia îi fac o descriere senzațională. ”Va face diferența! Steaua ia …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*