3 mai 2016 Comentarii 0

Ce înseamnă dacă îți crește păr pe lobii urechilor? Studiile sunt îngrijorătoare

Ce înseamnă dacă îți crește păr pe lobii urechilor? Studiile sunt îngrijorătoare

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, atunci, potrivit celui mai recent studiu, putem spune că urechile sunt oglinda inimii. Cercetătorii au descoperit recent că firele de păr crescute pe lobul urechii pot indica un risc de atac de cord.

Cum le-a venit această ideea este un mister, dar n 1973, Dr. Sanders T. Frank și echipa sa de cercetători au publicat un studiu în care susțin că o cută diagonală a lobului urechii, denumită ”Semnul lui Frank” era un semn care indica o boală coronariană. Cercetătorii spuneau că dacă nivelul testosteronului, hormonul masculin este mare, riscul de boli de inimă creşte.

Mai târziu, în 1989, un alt articol publicat de o altă echipă de cercetători prezenta rezultatele unui studiu realizat pe 215 pacienți indieni. Experții au luat în considerare pliurile lobilor urechii, părul crescut pe lobi și riscul de boli cariovasculare. ”A fost observată o diferentă semnificativă între pacienții care aveau boli cardiovasculare și cei care nu aveau”, au scris autorii. Se pare că părul de pe ureche era dominant pe măsură ce vârsta pacientului era mai înaintată.

Deși nu există nici o concluzie care să arate care este legătura dintre părul din ureche și atacurile de cord, părerea generală a cercetătorilor a fost că de vină ar putea fi suplimentele pe bază de testosteron și administrarea lor prelungită. Alții spun că părul din ureche nu este altceva decât un semn normal al unei vârste înaintate.

Post-ul Ce înseamnă dacă îți crește păr pe lobii urechilor? Studiile sunt îngrijorătoare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce înseamnă dacă îți crește păr pe lobii urechilor? Studiile sunt îngrijorătoare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ungurii au făcut în cantonament tactica de joc pentru meciul cu România

Ungurii au făcut în cantonament tactica de joc pentru meciul cu România – Fotbaliștii din naționala Ungariei s-au destins în așteptarea meciului cu România jucând fotbal cu nasturi în cantonament. …]

Sport 0 Comentarii

Steliștii au găsit motivul înfrângerii cu CFR Cluj: ”Am jucat 120 de minute în Cupă”

Steliștii au găsit motivul înfrângerii cu CFR Cluj: ”Am jucat 120 de minute în Cupă” – Steliștii au găsit explicația înfrângerii fără drept de apel suferită duminică, 0-2, pe terenul …]

Sport 0 Comentarii

Asta chiar ar fi bomba anului! ^I-a dat Șumudică ”în primire” pe fotbaliștii pariori de la Astra, ca să scape el nepedepsit? Răspunsul, miercuri

Asta chiar ar fi bomba anului! ^I-a dat Șumudică ”în primire” pe fotbaliștii pariori de la Astra, ca să scape el nepedepsit? Răspunsul, miercuri – Cazurile Marius Ninel Șumudică și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*