Ce mare a crescut fetiţa lui Beyonce de România şi a lui Guţă. Cu cine seamănă Anais
27 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce mare a crescut fetiţa lui Beyonce de România şi a lui Guţă. Cu cine seamănă Anais

Ce mare a crescut fetiţa lui Beyonce de România şi a lui Guţă. Cu cine seamănă Anais

Chiar dacă Guţă a părăsit-o, iar ea îşi creşte fetiţa singură, Beyonce de România este o mamă fericită. Anais a crescut, iar ea este tare mândră de micuţă. Artista a postat o imagine emoţionantă pe contul de socializare, în care apare împreună cu fetiţa ei. 

Cu cât creşte, cu atât mai mult fetiţa artistei seamănă cu tatăl ei, Nicolae Guţă, iar fanii au observat acest lucru. „Eşti cea mai mare comoară !!! Eşti totul pentru mine! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă că te am ! Te iubește mami enorm !”, a scris Beyonce în dreptul imaginii de pe Facebook.

13055496_864003347061658_4350749455082403967_n

Beyonce de România a fost suspectă de cancer.  Tânăra de 24 de ani a făcut, în urmă cu trei luni, mai multe analize ginecologice, iar medicii i-au prelevat şi tesut, pe care l-au trimis la biopsie. După trei săptămâni de aşteptare, blonda a aflat rezultatul. „Examenul nu arată că există un cancer, dar există un potenţial de risc. Există acea leziune la nivelul colului de col uterin, din cauza căruia a apărut acest potenţial de risc. Acest cancer de col uterin se dezvoltă mai rapid la persoanele tinere decât la persoanele mai în vârstă. Mădălina are un virus cu potenţial cancerigen”, i-a spus medicul tinerei atunci.

Post-ul Ce mare a crescut fetiţa lui Beyonce de România şi a lui Guţă. Cu cine seamănă Anais apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce mare a crescut fetiţa lui Beyonce de România şi a lui Guţă. Cu cine seamănă Anais

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Șapte candidaturi oficiale la președinția FIFA. A opta nu a fost validată!

Șapte candidaturi oficiale la președinția FIFA. A opta nu a fost validată! – Șapte candidaturi la președinția FIFA, între care și cea a conducătorului UEFA, Michel Platini, au fost oficializate …]

Sport 0 Comentarii

Campionul olimpic australian Tate Smith, suspendat doi ani pentru dopaj

Campionul olimpic australian Tate Smith, suspendat doi ani pentru dopaj – Sportivul australian Tate Smith, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, la kaiac, a fost suspendat …]

Sport 0 Comentarii

Rapid va participa la un turneu inedit refuzat de Steaua. Premiile sunt atractive

Rapid va participa la un turneu inedit refuzat de Steaua. Premiile sunt atractive – Rapid, locul 2 în Seria I din Liga 2, a renunțat la cantonamentul din Antalya și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*