2 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce onoare! Lucian Bute a fost lăudat de o legendă a boxului mondial / VIDEO

Ce onoare! Lucian Bute a fost lăudat de o legendă a boxului mondial / VIDEO

Lucian Bute (36 de ani) se pregătește de meciul cu suedezul Badou Jack (32 de ani), care se va disputa pe 30 aprilie, la Washington D.C. (SUA), și a cărui miză va fi titlul de campion mondial WBC la supermijlocie.

Pugilistul român se declară încrezător în șansele de a intra din nou în posesia unei centuri. “Ştiu cine sunt şi sunt foarte încrezător. Înaintea meciului cu DeGale poate că eram puţin ezitant, însă acum sunt sigur. Cred că Jack are o capacitate limitată. Este un luptător bun, face totul bine, însă nu foarte bine. A avut o carieră frumoasă la amatori, dar nu e nimic special. E un boxer care vine direct la tine şi care nu îşi mişcă foarte bine capul”, a declarat Lucian Bute, citat de ziare.com.

În acest context, boxerul născut la Galați a fost lăudat de legendarul Floyd Mayweather jr. (39 de ani), pugilistul retras din activitate anul trecut, după 49 de victorii (26 prin KO) și nici o înfrângere la profesioniști.

Am văzut multe meciuri cu Bute. Este un luptător foarte, foarte, foarte impresionant. Este de-a dreptul exploziv și dă sută la sută, de fiecare dată. (Floyd Mayweather jr.)

Post-ul Ce onoare! Lucian Bute a fost lăudat de o legendă a boxului mondial / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce onoare! Lucian Bute a fost lăudat de o legendă a boxului mondial / VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit

Tânăr depistat de radar cu 206 km/h, pe autostrada Turda-Bors. Ce sancţiuni a primit – Potrivit IGPR, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 945 de lei şi …]

EXCLUSIV! Vezi ce a cumpărat Stolojan de la magazinul pentru femei! FOTO!

EXCLUSIV! Vezi ce a cumpărat Stolojan de la magazinul pentru femei! FOTO! – Munca de politician nu este se pare una foarte extenuantă,aleșii împletind de multe ori utilul cu plăcutul. …]

Sport 0 Comentarii

Scene dure de sex pe panourile publicitare din centrul unui oraș suedez în miezul zilei! Locuitorii sunt oripilați

Scene dure de sex pe panourile publicitare din centrul unui oraș suedez în miezul zilei! Locuitorii sunt oripilați – Locuitorii orașului suedez Malmo sunt în stare de șoc, după ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*