Ce ”piesă” și-a tras Giani Kiriță! Fostul dinamovist și-a petrecut Paștele în Grecia, cu noua sa iubită | FOTO
3 mai 2016 Comentarii 0

Ce ”piesă” și-a tras Giani Kiriță! Fostul dinamovist și-a petrecut Paștele în Grecia, cu noua sa iubită | FOTO

Ce ”piesă” și-a tras Giani Kiriță! Fostul dinamovist și-a petrecut Paștele în Grecia, cu noua sa iubită | FOTO

Fostul mijlocaș dinamovist Giani Kiriță (39 de ani, două titluri și trei Cupe ale României; Cupa Turciei, cu Bursa), obișnuit, în ultima vreme al show-urilor concurs televizate (Dansez pentru tine, Splash! Vedete la apă, Poftiți pe la noi, Șerifi de România), și-a petrecut Paștele în Grecia, în Pefkohori, alături de noua sa iubită, Maria.

Pozele cu ei doi au fost postate pe Facebook de superba iubită a lui Giani, o angajată model la Apa Nova.

IMG-20160503-WA0001 (1)
IMG-20160503-WA0001
IMG-20160503-WA0002
IMG-20160503-WA0003
IMG-20160503-WA0004
IMG-20160503-WA0005
IMG-20160503-WA0007

Giani e bărbat divorțat din noiembrie 2007, când s-a separat de Daniela după șapte ani de căsnicie. În urma hotărârii instanței, fostul fotbalist a fost obligat să plăteasca 2.000 de euro pensie alimentară pentru cei doi copii, Roxana (17 ani și Marco (13 ani). Cei doi foști soți s-au judecat, Giani cerând diminuarea pensiei.

Marco face fotbal, iar fata, frumoasă de pică, cochetează cu moda. “Marco face fotbal la Dinamo de la 6 ani. Roxana cred că se îndreaptă spre modelling. A avut recent o şedinţă foto pentru un catalog de genţi şi i-a plăcut”, a dezvăluit Giani.

“După ce m-am lăsat de fotbal, am început şcoala de antrenori şi voi continua pe drumul acesta. Am făcut o viaţă fotbal, asta e viaţa mea şi vreau să continui în acest domeniu, ca antrenor. Am pregătit deja o echipă în liga a doua şi atunci mi-am descoperit latura asta. Eu am două echipe mari în suflet, pe care mi-aş dori să le antrenez – dar nu acum, ci treptat, iau lucrurile uşor, aştept să capăt experienţă. Este vorba despre Dinamo şi Bursaspor”.

01-_MIS7376

Post-ul Ce ”piesă” și-a tras Giani Kiriță! Fostul dinamovist și-a petrecut Paștele în Grecia, cu noua sa iubită | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce ”piesă” și-a tras Giani Kiriță! Fostul dinamovist și-a petrecut Paștele în Grecia, cu noua sa iubită | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

OFICIAL. Fostul dinamovist Collins Fai a semnat cu Standard Liege. De la ”câini” la draci”!

OFICIAL. Fostul dinamovist Collins Fai a semnat cu Standard Liege. De la ”câini” la draci”! – Collins Fai a fost transferat de Standard Liege de la Dinamo, mutarea fiind anunțată …]

Sport 0 Comentarii

MANITA! Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator în La Liga din istoria clubului Real Madrid / VIDEO

MANITA! Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator în La Liga din istoria clubului Real Madrid / VIDEO – Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, sâmbătă, cel mai bun marcator din …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*