12 mai 2016 Comentarii 0

Ce s-a întâmplat de fapt cu Anca Pandrea atunci când se afla pe patul de spital. „Ori era în dreapta, ori în stânga mea”

Ce s-a întâmplat de fapt cu Anca Pandrea atunci când se afla pe patul de spital. „Ori era în dreapta, ori în stânga mea”

În ultima perioadă, problemele s-au ținut lanț de Anca Pandrea. La începutul lunii, actrița a fost internată în sputal,iar medicii i-au pus un diagnostic dur: insuficiență cardiacă și respiratorie. Soția lui Iurie Darie a făcut mărturisiri emoționante despre perioada în care se afla pe patul de spital.

Chiar dacă a trecut mult timp de când și-a pirdut soțul, Anca Pandrea nu poate trece peste dispariția acestuia. Femeia susține că Iurie Darie este în permanență cu ea. „La spital era ori în dreapta ori în stânga mea. Era foarte palid. Era lângă mine şi îi era greu să mă vadă în lacrimi. Tot timpul vorbesc cu el. Non stop. O să vedem dacă voi fi bine!”, a spus Anca Pandrea. În prezent, actrița se află sub supravegherea medicilor, care au externat-o, ânsă trebuie să urmeze cu strictețe tratamentul.

Post-ul Ce s-a întâmplat de fapt cu Anca Pandrea atunci când se afla pe patul de spital. „Ori era în dreapta, ori în stânga mea” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce s-a întâmplat de fapt cu Anca Pandrea atunci când se afla pe patul de spital. „Ori era în dreapta, ori în stânga mea”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un român, mare fan al Stelei, a înfiinţat în America o echipă de amatori care poartă numele revendicat de Gigi Becali de la Armată şi joacă în roşu şi albastru. Nu FCSB, ci Steaua United!

Un român, mare fan al Stelei, a înfiinţat în America o echipă de amatori care poartă numele revendicat de Gigi Becali de la Armată şi joacă în roşu şi albastru. …]

Sport 0 Comentarii

Ion Caras, tutore în cadrul Școlii de Antrenori din cadrul Federației de Fotbal a Republicii Moldova, salută sosirea lui Mirel Rădoi la Chișinău: ^”Este cel mai important nume care vine să-și ia licența la noi!”

Ion Caras, tutore în cadrul Școlii de Antrenori din cadrul Federației de Fotbal a Republicii Moldova, salută sosirea lui Mirel Rădoi la Chișinău: ^”Este cel mai important nume care vine …]

Sport 0 Comentarii

WhatsApp criptează toată gama de comunicare! Nimeni nu îți mai poate citi mesajele

WhatsApp criptează toată gama de comunicare! Nimeni nu îți mai poate citi mesajele – Tot ce comunici prin WhatsApp a devenit total criptat, pentru toate sistemele de operare și pentru …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*