12 mai 2016 Comentarii 0

Ce s-a întâmplat de fapt cu Anca Pandrea atunci când se afla pe patul de spital. „Ori era în dreapta, ori în stânga mea”

Ce s-a întâmplat de fapt cu Anca Pandrea atunci când se afla pe patul de spital. „Ori era în dreapta, ori în stânga mea”

În ultima perioadă, problemele s-au ținut lanț de Anca Pandrea. La începutul lunii, actrița a fost internată în sputal,iar medicii i-au pus un diagnostic dur: insuficiență cardiacă și respiratorie. Soția lui Iurie Darie a făcut mărturisiri emoționante despre perioada în care se afla pe patul de spital.

Chiar dacă a trecut mult timp de când și-a pirdut soțul, Anca Pandrea nu poate trece peste dispariția acestuia. Femeia susține că Iurie Darie este în permanență cu ea. „La spital era ori în dreapta ori în stânga mea. Era foarte palid. Era lângă mine şi îi era greu să mă vadă în lacrimi. Tot timpul vorbesc cu el. Non stop. O să vedem dacă voi fi bine!”, a spus Anca Pandrea. În prezent, actrița se află sub supravegherea medicilor, care au externat-o, ânsă trebuie să urmeze cu strictețe tratamentul.

Post-ul Ce s-a întâmplat de fapt cu Anca Pandrea atunci când se afla pe patul de spital. „Ori era în dreapta, ori în stânga mea” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce s-a întâmplat de fapt cu Anca Pandrea atunci când se afla pe patul de spital. „Ori era în dreapta, ori în stânga mea”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Directorul Complexului Energetic Oltenia a fost reținut pentru 24 de ore

Directorul Complexului Energetic Oltenia a fost reținut pentru 24 de ore – Laurențiu Ciobotărică, directorul interimar al Complexului Energetic Oltenia (CEO), a fost reținut de polițiștii gorjeni pentru abuz în serviciu. …]

Sport 0 Comentarii

Victorie a tricolorilor U19 în ultimul joc de pregătire înaintea Euro

Victorie a tricolorilor U19 în ultimul joc de pregătire înaintea Euro – Vineri, reprezentativa Under 19 a României, care se pregătește pentru debutul în calificările pentru EURO 2016, a câștigat …]

Sport 0 Comentarii

Ovidiu Hoban a înscris pentru Hapoel Beer Sheva/ VIDEO

Ovidiu Hoban a înscris pentru Hapoel Beer Sheva/ VIDEO – Mijlocaşul Ovidiu Hoban a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Hapoel Beer Sheva, a terminat-o la egalitate, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*