6 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce salariu are o asistentă TV. Dan Negru a dat din casă

Ce salariu are o asistentă TV. Dan Negru a dat din casă

Face ce face și tot la bani ajunge. Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi, a făcut o nouă dezvăluire despre salariile din televiziune.

După ce a oferit indicii în trecut despre sumele pe care le încasează mai multe vedete de la noi, prezentatorul face acum o paralelă între salariile asistentelor TV din România și Italia.

”Iaca explicația la o întrebare pe care o tot aud… O show-girl (un soi de asistenta tv) câștigă în Italia, la Mediaset, între 8-10 mii de euro pe lună. În Romania, aceeași meserie e plătită cu vreo 500 de euro pe lună. De asta la ei, fetele sunt mai frumoase la televizor decât pe stradă. Tot de asta, la noi, fetele sunt mai frumoase pe stradă decât la televizor…”, a scris Dan Negru, pe o rețea de socializare.

În categoria asistentelor TV de la noi au intrat, de-a lungul timpului, mai multe frumuseți celebre de la noi, printre care Daniela Crudu, Loredana Chivu, Anamaria Mocanu, Roxana Vancea, Raluca Dumitru și chiar Bianca Drăgușanu.

”Am ajuns în media pentru că sunt zgârcit”

Dan Negru a mărturisuit acum ceva vreme că zgârcenia l-a adus în media, imediat după Revoluție. ”Am ajuns în media pentru că sunt zgârcit. Imediat după Revoluție s-a deschis Radio Timișoara și eu aveam multe discuri acasă și prieteni care lucrau la radio. Și ei mi-au zis: ‘băi, adu și tu niște discuri’. ‘Eu vi le aduc, dar numai eu trebuie să stau lângă ele pentru că voi mi le zgâriați’, le-am spus eu, de zgârcit ce sunt. Și m-am dus cu discurile mele cu Depeche Mode, ACDC, ce se asculta pe atunci. Și atunci mi s-a propus să spun și câteva cuvinte despre fiecare formație. Și așa am intrat în radio”, a spus Dan Negru pentru paginademedia.ro. Anii au trecut, iar Dan Negru a ajuns în televiziune, fiind considerat unul dintre cei mai buni prezentatori tv.

Post-ul Ce salariu are o asistentă TV. Dan Negru a dat din casă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce salariu are o asistentă TV. Dan Negru a dat din casă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Românii au prins gustul vacanțelor exotice. Plătesc, în medie, 1400 euro / persoană pentru un sejur

Românii au prins gustul vacanțelor exotice. Plătesc, în medie, 1400 euro / persoană pentru un sejur – În ultimii ani, românii au început să aleagă tot mai mult destinații de …]

Un fotbalist a murit la doar 30 de ani. A jucat la cele două mari rivale din țară și a marcat un gol în derby | VIDEO

Un fotbalist a murit la doar 30 de ani. A jucat la cele două mari rivale din țară și a marcat un gol în derby | VIDEO – Fotbalul este …]

Sport 0 Comentarii

Cel mai tare BANC cu soacra

Cel mai tare BANC cu soacra – Înainte de înmormântare, soţul intră în cameră pentru a-şi vedea soacra pentru ultima dată şi bufneşte în plâns. Soţia: – De ce naiba …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*