11 mai 2016 Comentarii 0

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ciocolată. Cercetătorii dezvăluie adevărul

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ciocolată. Cercetătorii dezvăluie adevărul

Ciocolata este printre cele mai râvnite alimente, iar pofticioșii nu-i rezistă. Dacă te-ai gândit că ciocolata ți-ar putea face rău, iată că o nouă descoperire vine să risipească temerile.

Cercetătorii britanici au realizat un studiu ale cărui rezultate arată că persoanele care consumă zilnic ciocolată ar putea avea un risc mai mic de a face diabet zaharat de tip 2. De asemenea, consumul de ciocolată poate preveni rezistența la insulină, un factor ce sporeşte riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 1,153 de persoane cu vârstele cuprinse între 18 şi 69 de ani, care au consumat 100 de grame de ciocolată pe zi. Astfel, cercetătorii au descoperit că acele persoane prezentau un risc mult mai scăzut în ceea ce priveşte rezistenţa la insulină şi afişau îmbunătăţiri ale producţiei de enzime, cele care se fac responsabile de curăţarea ficatului de toxine. “Având în vedere cercetările de până acum, inclusiv studiul nostru, produsele pe bază de cacao ar putea reprezenta o recomandare adiacentă în dietele susţinute pentru îmbunătăţirea sănătăţii cardio-metabolice. Este important de deosebit produsele naturale din cacao de cele procesate pentru a evita, pe termen lung, creşterea în greutate”, a declarat unul dintre cercetători.

Post-ul Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ciocolată. Cercetătorii dezvăluie adevărul apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ciocolată. Cercetătorii dezvăluie adevărul

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

SITUAȚIE MACABRĂ! Ca să trăiască Lucian Bălan trebuia să moară un membru al Academiei Române! Fostul câștigător era pe o listă cu rentieri speciali, dar nu putea primi bani până ce nu deceda unul care se află pe respectiva listă și încasează rentă de personalitate!

SITUAȚIE MACABRĂ! Ca să trăiască Lucian Bălan trebuia să moară un membru al Academiei Române! Fostul câștigător era pe o listă cu rentieri speciali, dar nu putea primi bani până …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep a revenit în țară și a început recuperarea pentru tendon / FOTO

Simona Halep a revenit în țară și a început recuperarea pentru tendon / FOTO – Jucătoarea română de tenis Simona Halep a revenit în țară și a început recuperarea după …]

Sport 0 Comentarii

Încă un condamnat din fotbal poate fi eliberat. ”Va fi lângă soție în februarie”

Încă un condamnat din fotbal poate fi eliberat. ”Va fi lângă soție în februarie” – Tabloidul german Bild, ziarul de casă al lui Bayern Munchen, își deschide ediția de azi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*