11 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce spune Cătălin Scânteie despre întoarcerea soției sale acasă, rănită în Colectiv și ea

Ce spune Cătălin Scânteie despre întoarcerea soției sale acasă, rănită în Colectiv și ea

Cătălin Scânteie și soția sa Sanda sunt doio dintre supraviețuitorii incendiului din Colectiv. Cei doi sunt fericiți că au scăpat cu viață, dar această tragedie le-a schimbat felul cum percep lumea și viitorul.

Cătălin Scânteie a anunțat că și el și soția lui se vor întoarce acasă, însă le va fi greu să-și reia viața și să se întoarcă la activitățile și joburile de dinainte de tragedie.

”Mai e o săptămâna și ne întoarcem acasă. Datorită eforturilor făcute de personalului de la clinică Tour de Gassies din Bordeaux, Bruges, Sanda își mișcă din ce în ce mai bine degetele de la mână stânga. E pe drumul cel bun.  Rămâne de văzut ce facem cu cicatricile, cu indexul și cu cele două unghii care e posibil să nu mai crească niciodată. Din păcate momentan nu se poate întoarce la muncă.
După cum bine cred că știți majoritatea, lucrează că asistent medical la Spitalul Coltea, așa că, înțelegeți, e „mai greu” cu pusul tratamentului, cu faptul că pacientul poate reacționa ciudat când vede mutilarea, cu psihicul Sandei și ar mai fi…  Duminică 17 aprilie revenim în țara! Ne e dor de voi!”, a scris Cătălin Scânteie.

Citește și: Tragedia din COLECTIV. IMAGINI TERIBILE cu arsurile lui Cătălin Scânteie. Ce mesaj a transmis artistul | FOTO ȘOCANT

A fost în Colectiv cu soția

Cătălin Scânteie venise în club împreună cu soţia lui, pentru a-i susţine pe băieţii din trupa Goodbye to Gravity, care îşi lansau în acea seara albumul.
În momentul în care s-a declanşat incendiul, Cătălin Scânteie şi-a luat soţia de mână şi a încercat să scape de flăcări, dar nu a reuşit. Aproape de ieşire, ea a fost ars pe spate de o bucată de burete şi a căzut printre ceilalţi oameni care se înghesuiau spre uşă. Într-un final, după ce a fost călcat în picioare, el a reuşit să iasă din club, împreună cu soţia.
Tragedia din COLECTIV. Zeci de oameni au mers cu flori și lumânări la ”clubul morții” | FOTO

63 de oameni au murit în incendiul din Colectiv

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, 30 octombrie, în clubul Colectiv din Capitală. În prima seară, 26 de oameni au fost scoşi fără suflare din club, iar în spitale au fost internaţi 130 de pacienţi, cu arsuri pe trup şi pe căile respiratorii.
Incendiul a izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show-ul trupei Goodbye to Gravity, care, în acea seară, îşi lansa primul album. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club și s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spațiului mic și a materialelor din jurul scenei.
Retrospectivă 2015: Tragedia din Colectiv. Ei sunt cei 63 de tineri care s-au stins

Post-ul Ce spune Cătălin Scânteie despre întoarcerea soției sale acasă, rănită în Colectiv și ea apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce spune Cătălin Scânteie despre întoarcerea soției sale acasă, rănită în Colectiv și ea

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Manchester United și Manchester City se bat pe semnătura unui puști de 5 ani!

Manchester United și Manchester City se bat pe semnătura unui puști de 5 ani! – Anglia este la picioarele unui puști de 5 ani și 18 luni, care se anunță …]

Sport 0 Comentarii

Cabral, scos din sărite de „ciorditorii de accidente”: „N-am milă pentru animalele astea”

Cabral, scos din sărite de „ciorditorii de accidente”: „N-am milă pentru animalele astea” – Un accident cumplit a avut loc, astăzi (5 aprilie), în Capitală, după ce un autoturism a …]

Sport 0 Comentarii

Știința Bacău prelungește lupta pentru locul 4 cu Dinamo până în ultima etapă

Știința Bacău prelungește lupta pentru locul 4 cu Dinamo până în ultima etapă – Rezultatele etapei a 21-a din Divizia A1 la volei feminin, rundă programată de FR Volei pentru …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*