10 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce spune tatăl lui Salah Abdeslam despre acțiunile fiului său terorist

Ce spune tatăl lui Salah Abdeslam despre acțiunile fiului său terorist

Tatăl lui Salah Abdeslam, care a fost să-și viziteze fiul în închisoare, susține că nu înțelege deloc ce a fost în capul copiilor lui, dar speră ca Salah să vorbească în fața instanței.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a spus că speră că fiul lui va vorbi și i se pare noraml ca fiul său să plătească dacă a greșit.

„Va fi judecat”, „aşa este dreptatea”, „cel care a făcut ceva rău, trebuie să plătească”, a declarat el. „Sper că toată lumea va vorbi”, a adăugat tatăl lui Abdeslam. Nu ştiu cum de copiii au intrat în asemenea escrocherii, „chiar nu înţeleg ce este în capul lor”, a precizat acesta.

După arestarea lui Abdeslam pe 18 martie la Bruxelles, unul dintre amicii acestuia, suspectat că a participat la atentatele de la Paris şi Bruxelles, a fost de asemenea, arestat vineri.Tatăl lui Salah Abdeslam a spus că nu iese aproape deloc din casă având în vedere situaţia acuală, repetând că este „trist”.

„Sunt în Belgia de 40 de ani, eram fericiţi, eram bine, ieşeam, râdeam, acum nici măcar nu mai putem ieşi din casă”, a mai spus acesta.

Salah Abdeslam a fost capturat la Bruxelles pe 18 martie, la patru luni de la atentatele de la Paris. Presupusul membru al reţelei teroriste Stat Islamic este acuzat de implicare în atentatele comise la Paris pe 13-14 noiembrie 2015, soldate cu 130 de morţi.

Citește și: De ce nu s-a aruncat Salah Abdeslam în aer, în atentatele din Paris. Motivul a fost dezvăluit abia acum

Abdeslam nu a mai colaborat cu autorităţile belgiene după atentatele care au lovit pe 22 martie capitala Belgiei. Teroristul a fost interogat numai o oră înainte de atentatele care au lovit aeroportul Zaventem şi staţia de metrou Maelbeek, soldate cu 32 de morţi şi peste 300 de răniţi. Iniţial, Abdeslam a cerut să fie judecat în Belgia. El s-a răzgândit însă după atentatele din Bruxelles și a solicitat transferul în Franţa.

 

Post-ul Ce spune tatăl lui Salah Abdeslam despre acțiunile fiului său terorist apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce spune tatăl lui Salah Abdeslam despre acțiunile fiului său terorist

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Șeful FRF are așteptări mari de la derby-ul Steaua – Dinamo: ”Vreau să văd goluri”

Șeful FRF are așteptări mari de la derby-ul Steaua – Dinamo: ”Vreau să văd goluri” – Președintele FRF, Răzvan Burleanu, așteaptă să vadă spectacol la derby-ul Steaua – Dinamo, programat duminică, de …]

Sport 0 Comentarii

Radu Beligan, probleme cu vocea. Şi-a anulat toate spectacolele din urmatoarea perioadă

Radu Beligan, probleme cu vocea. Şi-a anulat toate spectacolele din urmatoarea perioadă – Maestrul Radu Beligan, ajuns la vârsta de 97 de ani, şi-a anulat toate spectacolele din perioada următoare, …]

Sport 0 Comentarii

BOMBĂ ÎN LUMEA AFACERILOR! Adrian Porumboiu și-a vândut tot pământul! ^Cât va încasa pentru 45.000 de hectare și cine va fi noul moșier

BOMBĂ ÎN LUMEA AFACERILOR! Adrian Porumboiu și-a vândut tot pământul! ^Cât va încasa pentru 45.000 de hectare și cine va fi noul moșier – După ce a ieșit din fotbal, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*