Ce spunea Mircea Albulescu despre debutul în modă ca manechin
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Ce spunea Mircea Albulescu despre debutul în modă ca manechin

Ce spunea Mircea Albulescu despre debutul în modă ca manechin

Lumea artistică a pierdut de astăzi o mare valoare. La 81 de ani, Mircea Albulescu s-a stins din viață pe patul unui spital din Capitală.

Printre persoanele care i-au fost apropiate s-a numărat și stilista Adina Buzatu. Vedeta a avut onoarea de a-l avea pe celebrul actor invitat special la o prezentare de modă de acum aproape un deceniu. Îndurerată de pierderea unui om drag, Adina a postat pe o rețea de socializare un mesaj în memoria regretatului maestru, însoțit de o fotografie de la acel eveniment.

albulescu-buzatu

“În 2007, la conferința de presă dinaintea prezentării de modă, a fost întrebat cu un ton ușor ironic, cum de a ajuns manechin. Cu spiritul caracteristic a răspuns: ‹‹ O viață întreagă am fost manechin de caractere. Pentru prima dată, sunt manechin de modă››. Am pierdut un prieten drag… Dumnezeu să te odihnească, Mircea Albulescu”, a scris stilista.
Marele actor suferea de diabet de mai bine de 30 de ani, iar în 2014 fusese supus unei triple operații de bypass la inimă.

Foto: Facebook

Post-ul Ce spunea Mircea Albulescu despre debutul în modă ca manechin apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce spunea Mircea Albulescu despre debutul în modă ca manechin

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Irlanda anunță o preselecționată de 35 de jucători condusă de Robbie Keane, pentru Euro 2016

Irlanda anunță o preselecționată de 35 de jucători condusă de Robbie Keane, pentru Euro 2016 – Veteranul Robbie Keane, golgheterul Irlandei, se află în fruntea preselecționaței anunțate de Martin O’Neil …]

Sport 0 Comentarii

Ghiţă Mureşan: ”Ţara e a tinerilor care au ieşit în stradă, îi admir. Nu mai vreau să văd nici un politician din cei pe care îi cunoaştem”

Ghiţă Mureşan: ”Ţara e a tinerilor care au ieşit în stradă, îi admir. Nu mai vreau să văd nici un politician din cei pe care îi cunoaştem” – Singurul baschetbalist …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Costea, prins la pariuri! Cazul va fi judecat pe 11 ianuarie de Comisia de Disciplină și Etică. FRF a cerut casei de pariuri filmarea și biletele jucate de fotbalist, fiindcă au fost mai multe! Răspunsul agenției

Mihai Costea, prins la pariuri! Cazul va fi judecat pe 11 ianuarie de Comisia de Disciplină și Etică. FRF a cerut casei de pariuri filmarea și biletele jucate de fotbalist, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*