1 mai 2016 Comentarii 0

Ce tragedie! Un tânăr fotbalist din Bundesliga a murit într-un accident împreună cu alți doi prieteni!

Ce tragedie! Un tânăr fotbalist din Bundesliga a murit într-un accident împreună cu alți doi prieteni!

Dramă de proporții în fotbalul german. Tânărul Niklas Feierabend, un jucător în vârstă de numai 19 ani, legitimat la Hannover 96, echipă din Bundesliga, a murit în această dimineață în urma unui teribil accident rutier.

Feierabend era în autoturism împreună cu alți doi prieteni, care și ei au murit în tragicul eveniment. Alte două persoane aflate în mașina fotbalistului se zbat între viață și moarte. Mașina s-a lovit violent de un copac.

Niklas Feierabend a marcat 11 goluri în cele 23 de partide susținute pentru echipa de tineret a clubului și se anunța un vârf de mare perspectivă. 

Post-ul Ce tragedie! Un tânăr fotbalist din Bundesliga a murit într-un accident împreună cu alți doi prieteni! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ce tragedie! Un tânăr fotbalist din Bundesliga a murit într-un accident împreună cu alți doi prieteni!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Imigranţii din Grecia caută noi rute pentru a ajunge în Macedonia

Imigranţii din Grecia caută noi rute pentru a ajunge în Macedonia – Imigranţii şi refugiaţii de la Idomeni caută acum noi rute pentru a ajunge în Macedonia, după ce, timp …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Costea, prins la pariuri! ^După dezvăluirile Libertatea & SportNews, “Nilă” a fost dat afară de la FC Voluntari!

Mihai Costea, prins la pariuri! ^După dezvăluirile Libertatea & SportNews, “Nilă” a fost dat afară de la FC Voluntari! – Dezvăluirile din Libertatea & SportNews i-au fost fatale fotbalistului Mihai …]

Sport 0 Comentarii

Dacă rămâne la chinezi, Dan Petrescu va lucra cu o legendă a fotbalului

Dacă rămâne la chinezi, Dan Petrescu va lucra cu o legendă a fotbalului – Jiangsu Sainty pregătește o campanie de achiziții importantă. Clubul și-a schimbat patronii, iar nivelul va crește …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*