Cea mai bătrână persoană din lume a murit
13 mai 2016 Comentarii 0

Cea mai bătrână persoană din lume a murit

Cea mai bătrână persoană din lume a murit

Cea mai vârstnică persoană din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la vârsta de 116 ani în New York, transmite Reuters.  

Născută pe 6 iulie 1899 în Montgomery, într-o familie cu 11 copii, Susannah Mushatt Jones a muncit în copilărie pe o plantaţie de bumbac, iar la vârsta de 23 de ani s-a mutat în New York, unde a fost bonă.

Femeia nu s-a ferit niciodată de muncă şi a avut un stil de viaţă activ şi o alimentaţie pe care mulţi ar putea să o considere nesănătoasă. Mai exact, Susannah povestea mândră că a mâncat zi de zi la micul dejun şuncă, omletă şi boabe de porumb, dar nu a fumat niciodată, nu a consumat alcool şi a dormit suficient.

Femeia, care de 15 ani își pierduse vederea din cauza unui glaucom, nu a avut niciodată copii.

O italiancă mai tânără cu 4 luni va primi acum titlul

emma morano
După moartea lui Jones, o italiancă cu doar 4 luni mai tânără devine cea mai bătrână persoană din lume. Emma Morano, care era până acum cea mai bătrână femeie doar din Europa, provine dintr-o familie extrem de longevivă. Mama Emmei Morano a murit la 91 de ani, iar bunica sa la 107, așa că cercetătorii au devenit interesați, iar o probă din ADN-ul bătrânei a fost trimis la Harvard pentru a fi studiat.
În acest timp, Emma Morano crede că secretul este o dietă prescrisă de medic 20 de ani, când suferea de anemie: două ouă crude şi unul fiert în fiecare dimineaţă!

Post-ul Cea mai bătrână persoană din lume a murit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cea mai bătrână persoană din lume a murit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Veste proastă pentru fanii Barcelonei: Lionel Messi nu va juca în El Clasico!

Veste proastă pentru fanii Barcelonei: Lionel Messi nu va juca în El Clasico! – Lionel Messi, atacantul Barcelonei, nu se va afla pe teren pe 21 noiembrie, când se va …]

Sport 0 Comentarii

Dispare achiziția cu plasticul. Apare plata digitală

Dispare achiziția cu plasticul. Apare plata digitală – Până în 2020, patru din zece plăți vor fi digitale, la nivel european, se arată într-un studiu al MasterCard despre plata digitală. …]

Sport 0 Comentarii

Edward Iordănescu, antrenorul lui Pandurii, după 1-1 cu Steaua: “Îmi cer scuze unora că nu le-au ieșit biletele la pariuri”

Edward Iordănescu, antrenorul lui Pandurii, după 1-1 cu Steaua: “Îmi cer scuze unora că nu le-au ieșit biletele la pariuri” – Pandurii Tg. Jiu a remizat duminică pe terenul Stelei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*