Cea mai bătrână persoană din lume a murit
13 mai 2016 Comentarii 0

Cea mai bătrână persoană din lume a murit

Cea mai bătrână persoană din lume a murit

Cea mai vârstnică persoană din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la vârsta de 116 ani în New York, transmite Reuters.  

Născută pe 6 iulie 1899 în Montgomery, într-o familie cu 11 copii, Susannah Mushatt Jones a muncit în copilărie pe o plantaţie de bumbac, iar la vârsta de 23 de ani s-a mutat în New York, unde a fost bonă.

Femeia nu s-a ferit niciodată de muncă şi a avut un stil de viaţă activ şi o alimentaţie pe care mulţi ar putea să o considere nesănătoasă. Mai exact, Susannah povestea mândră că a mâncat zi de zi la micul dejun şuncă, omletă şi boabe de porumb, dar nu a fumat niciodată, nu a consumat alcool şi a dormit suficient.

Femeia, care de 15 ani își pierduse vederea din cauza unui glaucom, nu a avut niciodată copii.

O italiancă mai tânără cu 4 luni va primi acum titlul

emma morano
După moartea lui Jones, o italiancă cu doar 4 luni mai tânără devine cea mai bătrână persoană din lume. Emma Morano, care era până acum cea mai bătrână femeie doar din Europa, provine dintr-o familie extrem de longevivă. Mama Emmei Morano a murit la 91 de ani, iar bunica sa la 107, așa că cercetătorii au devenit interesați, iar o probă din ADN-ul bătrânei a fost trimis la Harvard pentru a fi studiat.
În acest timp, Emma Morano crede că secretul este o dietă prescrisă de medic 20 de ani, când suferea de anemie: două ouă crude şi unul fiert în fiecare dimineaţă!

Post-ul Cea mai bătrână persoană din lume a murit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cea mai bătrână persoană din lume a murit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La Rotterdam, slovacul Martin Klizan l-a șocat pe Gael Monfils

La Rotterdam, slovacul Martin Klizan l-a șocat pe Gael Monfils – Săptămână fantastică pentru slovacul Martin Klizan, 26 de ani și locul 43 ATP, la turneul ATP de la Rotterdam, …]

Sport 0 Comentarii

Canada s-a bătut eroic cu Italia, însă a cedat la cinci puncte

Canada s-a bătut eroic cu Italia, însă a cedat la cinci puncte – În grupa D a Cupei Mondiale de rugby, din care face parte și România, pe Elland Road, …]

Sport 0 Comentarii

Joc de Copil. Sportivul din Arad este cel mai bine clasat român în topul ATP

Joc de Copil. Sportivul din Arad este cel mai bine clasat român în topul ATP – Tenismanul arădean Marius Copil a urcat un loc și se află pe poziția a 185-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*