Cea mai bătrână persoană din lume a murit
13 mai 2016 Comentarii 0

Cea mai bătrână persoană din lume a murit

Cea mai bătrână persoană din lume a murit

Cea mai vârstnică persoană din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la vârsta de 116 ani în New York, transmite Reuters.  

Născută pe 6 iulie 1899 în Montgomery, într-o familie cu 11 copii, Susannah Mushatt Jones a muncit în copilărie pe o plantaţie de bumbac, iar la vârsta de 23 de ani s-a mutat în New York, unde a fost bonă.

Femeia nu s-a ferit niciodată de muncă şi a avut un stil de viaţă activ şi o alimentaţie pe care mulţi ar putea să o considere nesănătoasă. Mai exact, Susannah povestea mândră că a mâncat zi de zi la micul dejun şuncă, omletă şi boabe de porumb, dar nu a fumat niciodată, nu a consumat alcool şi a dormit suficient.

Femeia, care de 15 ani își pierduse vederea din cauza unui glaucom, nu a avut niciodată copii.

O italiancă mai tânără cu 4 luni va primi acum titlul

emma morano
După moartea lui Jones, o italiancă cu doar 4 luni mai tânără devine cea mai bătrână persoană din lume. Emma Morano, care era până acum cea mai bătrână femeie doar din Europa, provine dintr-o familie extrem de longevivă. Mama Emmei Morano a murit la 91 de ani, iar bunica sa la 107, așa că cercetătorii au devenit interesați, iar o probă din ADN-ul bătrânei a fost trimis la Harvard pentru a fi studiat.
În acest timp, Emma Morano crede că secretul este o dietă prescrisă de medic 20 de ani, când suferea de anemie: două ouă crude şi unul fiert în fiecare dimineaţă!

Post-ul Cea mai bătrână persoană din lume a murit apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cea mai bătrână persoană din lume a murit

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Steaua vrea un mijlocaș de la CS U Craiova. Cine mai e pe lista roș-albaștrilor

Steaua vrea un mijlocaș de la CS U Craiova. Cine mai e pe lista roș-albaștrilor – Alexandru Mateiu (25 de ani, CS U Craiova) este dorit de Mirel Rădoi la …]

Sport 0 Comentarii

Bogdan Lobonț a refuzat oferta celor de la Frosinone și rămâne la Roma

Bogdan Lobonț a refuzat oferta celor de la Frosinone și rămâne la Roma – Bogdan Lobonţ a refuzat oferta clubului Frosinone, nou-promovat în Serie A, a anunţat site-ul gazzettagiallorossa.it. Lobonţ, …]

Sport 0 Comentarii

Excepțional. Ce discurs a folosit Klopp pentru a-i trezi pe ”cormorani”: ”Am făcut-o”!

Excepțional. Ce discurs a folosit Klopp pentru a-i trezi pe ”cormorani”: ”Am făcut-o”! – Jurgen Klopp, antrenorul care a marcat istoria recentă a clubului Borussia Dortmund, a reușit s-o resusciteze …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*