Cea mai înaltă clădire din România va fi construită în Timișoara
16 iulie 2015 Comentarii 0

Cea mai înaltă clădire din România va fi construită în Timișoara

Cea mai înaltă clădire din România va fi construită în Timișoara – Grupul Iulius va investi 220 de milioane de euro într-un ansamblu multifuncţional, cu spaţii de birouri, inclusiv cea mai înaltă clădire din România, de retail şi petrecere a timpului liber.

Proiectul va avea o suprafaţă totală construită de 594.000 metri pătraţi, iar Iulius Mall Timişoara va face parte din acesta.

„Creat după conceptul «lifestyle center», Openville Timişoara va reuni funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment. Investiţia reprezintă cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real estate din vestul ţării, fiind al doilea proiect de tip mixt din portofoliul companiei, după ansamblul urbanistic Palas Iaşi”

Vor fi construite şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili, printre care şi cea mai înaltă clădire din România.

Acestea vor forma polul de business al regiunii, destinat companiilor multinaţionale cu planuri de expansiune, unde vor lucra aproximativ 13.500 de persoane.

 ‘Una dintre principalele atracţii ale Openville va fi parcul, cel mai mare din vestul ţării, desfăşurat pe o suprafaţă de peste 55.000 mp, o adevărată oază de relaxare în aer liber, cu locuri de joacă pentru copii, carusel, patinoar, fântâni arteziene, piaţete pentru evenimente, peste 1.000 de arbori şi 20.000 de arbuşti”.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Statul îți dă până la 20.000 de lei ca să-ți cumperi mașină electrică. Reguli noi publicate în Monitorul Oficial

Statul îți dă până la 20.000 de lei ca să-ți cumperi mașină electrică. Reguli noi publicate în Monitorul Oficial – Persoanele care vor să-și achiziționeze mașini pur electrice sau electrice …]

Actualitate 0 Comentarii

”Copiii României creează” – concurs de poezie organizat de M.A.I. Elevii din Alba își pot trimite creațiile la IPJ Alba, până la data de 10 mai

”Copiii României creează” – concurs de poezie organizat de M.A.I. Elevii din Alba își pot trimite creațiile la IPJ Alba, până la data de 10 mai – Centrul Cultural al …]

Actualitate 0 Comentarii

12 septembrie – Ziua mondială a primului ajutor

12 septembrie – Ziua mondială a primului ajutor – Ziua mondială a primului ajutor este aniversată la 12 septembrie 2015, fiind inițiată de Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*