6 mai 2016 Comentarii 0

Cea mai scumpă partidă de sex cu o româncă! Cât a plătit un italian pentru plăcerile oferite de aceasta și ce s-a întâmplat după!

Cea mai scumpă partidă de sex cu o româncă! Cât a plătit un italian pentru plăcerile oferite de aceasta și ce s-a întâmplat după!

Amendă usturătoare în Italia. Un italian, dornic de plăceri carnale, a agățat o prostituată româncă, dar partida de sex s-a terminat la Poliție, acesta fiind nevoit să plătească o amendă usturătoare de 10.000 de euro.

Potrivit presei din Peninsulă, italianul, în vârstă de 31 de ani, şi prostituată româncă, în vârstă de 20 de ani, complet dezbărcați, își făceau de cap, serile trecute, într-o mașină cu portierele deschise lângă plaja din Battipaglia, sud-vestul Italiei, fără să le pese de trecători, deși zona era una destul de aglomerată.

Însă, în timp ce își consumau raportul sexual, lângă ei a oprit o mașină de poliție, care le-a stricat imediat distracția, informează site-ul www.salernonotizie.it. Carabienierii i-a invitat să se îmbrace, apoi i-a identificat și i-a amendat pe fiecare cu 10.000 de euro.

Bărbatul a fost lăsat să plece, iar tânăra româncă a fost dusă la comisariatul de poliție din Battipaglia, unde a primit şi un ordin prin care i se interzice reîntoarcerea în Battipaglia. Acum cei doi vor trebui să plătească în total 20.000 de euro, în 60 de zile.

Foto: Shutterstock

Post-ul Cea mai scumpă partidă de sex cu o româncă! Cât a plătit un italian pentru plăcerile oferite de aceasta și ce s-a întâmplat după! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cea mai scumpă partidă de sex cu o româncă! Cât a plătit un italian pentru plăcerile oferite de aceasta și ce s-a întâmplat după!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ştiai că? Luna ne influenţează şi somnul, şi apetitul sexual

Ştiai că? Luna ne influenţează şi somnul, şi apetitul sexual – Două studii asupra somnului – unul întreprins de un grup de cercetători din Suedia, celălalt, de oameni de ştiinţă din …]

Sport 0 Comentarii

Blatter şi Platini au fost suspendaţi opt ani din toate activităţile fotbalistice, ^ pentru “conflict de interese” şi “plată neloială” / GALERIE FOTO

Blatter şi Platini au fost suspendaţi opt ani din toate activităţile fotbalistice, ^ pentru “conflict de interese” şi “plată neloială” / GALERIE FOTO – Preşedintele demisionar al FIFA, Joseph Blatter, …]

Sport 0 Comentarii

Doliu în lumea filmului. Producătorul tv, Ian Sander, a murit în urma unui infarct

Doliu în lumea filmului. Producătorul tv, Ian Sander, a murit în urma unui infarct – Lumea filmului este în doliu, după ce producătorul Ian Sander, cel care a lucrat la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*