14 aprilie 2016 Comentarii 0

Cea mai tatuată femeie din Europa, operată la București! Dj Wanda i-a fost alături!

Cea mai tatuată femeie din Europa, operată la București! Dj Wanda i-a fost alături!

Femke, cea mai tatuată femeie din Europa şi bună prietenă cu DJ Wanda a fost operată în România. La sfatul vedetei, aceasta a suferit câteva intervenţiichirurgicale. Anunţul a fost făcut de brunetă pe blogul personal.

„Prietena mea, Femke Fatale, va parcurge împreună cu doctorul chirurg estetician Florin Daniel Juravle un maraton estetic de vreo 5 ore în sala de operație. Femke mi-a spus că de mulți ani își dorește să corecteze câte ceva la corpul ei, la sâni, la față, coapse etc., că sunt frustrări care îi afectează încrederea în sine, că în domeniul în care activează sunt aspecte care chiar contează. Majoritatea femeilor care citesc rândurile astea au gândit măcar o dată așa, au trăit cel puțin o dată sentimente de frustrare legate de corpul lor și, foarte probabil, și-au pus problema unei schimbări”, a scris DJ Wanda pe blogul personal.

Post-ul Cea mai tatuată femeie din Europa, operată la București! Dj Wanda i-a fost alături! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cea mai tatuată femeie din Europa, operată la București! Dj Wanda i-a fost alături!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1. CFR Cluj – Pandurii (ora 20.30, Digi, Dolce, Look)

Liga 1. CFR Cluj – Pandurii (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) – Liga 1 CFR Cluj – Pandurii 0-0 / LIVE (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) De ziua națională a României …]

O româncă i-a impresionat pe japonezi cu creaţiile sale! FOTO

O româncă i-a impresionat pe japonezi cu creaţiile sale! FOTO – O botoşăneancă stabilită în Japonia i-a lăsat cu gura căscata pe niponi cu creaţiile sale. Cristina Prisacariu, o româncă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*