Cel mai mare secret din ”Ferma Vedetelor ” a ieșit la iveală! Câștigătorul acestei ediții este…
3 aprilie 2016 Comentarii 0

Cel mai mare secret din ”Ferma Vedetelor ” a ieșit la iveală! Câștigătorul acestei ediții este…

Cel mai mare secret din ”Ferma Vedetelor ” a ieșit la iveală! Câștigătorul acestei ediții este…

Acum câteva săptămâni, 12 vedete s-au urcat în avion cu destinația Cipru, pregătite să îndure condiții vitrege și muncă multă pentru marele premiu de 50.000 de euro. O parte s-au întors acasă, o parte au continuat să lupte, însă doar unul e câștigător. Cel mai neașteptat.

 

Anda Ghiță, Viorel Șipoș, Benny Adegbuyi, Saveta Bogdan, Ami, Maria și Marcel Toader,  Lili Sandu, Sorana,  Paul Ipate, Octavian Strunila și Mircea N. Stoian au sous ”da!” provocării și au plecat în Cipru. Primii 5 s-au întors acasă după cum reiese din difuzările show-ului de la Pro TV. În realitate, sunt mai mulți eliminați, însă filmările au loc în avans și telespectatorul nu știe decât ce vede. Deci, habar nu va avea cine e câștigătorul, până la finală.

Și, pentru că cei reveniți la vatră au nemulțumiri și vorbesc despre ele, în anumite cercuri a început deja să circule numele celui care va încasa premiul de 50.000 de euro.

 

Paul Ipate va pleca acasă cu 50.000 de euro

Ferma vedetelor (3)

Privind lista inițială a vedetelor, una este mai atipică. Paul Ipate, actor și iubitul lui Jojo a fost un nume neașteptat în această ediție a show-ului. Potrivit informațiilor venite din zona echipei de producție, acesta ar fi fost inclus în joc cu un scop extrem de bine definit. Mai exact, se pare că, din toamnă, Ipate va face parte dintr-un proiect al postului ceea ce a impus o bună strategie de promovare. Iar participarea lui la ”Ferma Vedetelor” îi aduce, în mod evident un capital de imagine frumușel. Câștigarea ediției ar însemna și mai mult. Și, pornind de la toate acestea, apropiați ai eliminaților de până acum susțin că el este câștigătorul și că, drumul lui către finală, ar fi fost netezit atent de cei cu posibilitatea de a o face.

Așadar, în caz că aflarea numelui învingătorului nu va impune o schimbare de scenariu în finală, da, Paul Ipate va pleca acasă cu cei 50.000 de euro puși la bătaie tura asta.

Post-ul Cel mai mare secret din ”Ferma Vedetelor ” a ieșit la iveală! Câștigătorul acestei ediții este… apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cel mai mare secret din ”Ferma Vedetelor ” a ieșit la iveală! Câștigătorul acestei ediții este…

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cristi Borcea ”a evadat” din pușcărie pentru a-și creștina fetița. ^Alina a rămas gravidă cu ocazia altei permisii a fostului bos de la Dinamo. Fostul oficial din Ștefan cel Mare va fi eliberat abia în 2017

Cristi Borcea ”a evadat” din pușcărie pentru a-și creștina fetița. ^Alina a rămas gravidă cu ocazia altei permisii a fostului bos de la Dinamo. Fostul oficial din Ștefan cel Mare …]

Sport 0 Comentarii

Amicalul Viitorul – Cerno More Varna, întrerupt în minutul 14, în memoria lui Cruyff

Amicalul Viitorul – Cerno More Varna, întrerupt în minutul 14, în memoria lui Cruyff – Meciul amical FC Viitorul – Cerno More Varna, 0-0, disputat vineri, la Ovidiu, s-a întrerupt …]

Sport 0 Comentarii

Un nou cutremur a lovit Japonia | Seismul a avut o magnitudine de 7 grade! Sunt zeci de morţi

Un nou cutremur a lovit Japonia | Seismul a avut o magnitudine de 7 grade! Sunt zeci de morţi – UPDATE 16 aprilie ora 8:35 În urma seismului de vineri …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*