29 aprilie 2016 Comentarii 0

Cel puţin 60 civili morţi, după o serie de bombardamente şi atacuri aeriene în Alep

Cel puţin 60 civili morţi, după o serie de bombardamente şi atacuri aeriene în Alep

Cel puţin 60 de oameni au murit, în mai puțin de 24 de ore, în urma bombardamentelor şi raidurilor aeriene care au vizat oraşul Alep, au anunțat mai mulți activiști. 

Orașul a devenit cea mai activă zona de război din Siria după eşecul acordului de încetare a focului şi suspendarea negocierilor de pace de la Geneva.

Cel puțin 27 de oameni au murit după ce un spital susținut de Medicii fără frontiere și de Comitetul Internațional al Crucii Roșii a fost bombardat, în timp ce mai multe clădiri din apropiere au fost miercuri noapte ținta raidurilor aeriene ale rebelilor sirieni, pierzându-și viața încă 20 de civili.

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), printre cei decedaţi se află şi singurul pediatru din oraş. Totodată, presa de stat a raportat că cel puțin 1.000 de mortiere și rachete au fost trase la zonele deținute de guvern de Alep, omorând alți 14 civili.

Reprezentantul ONU pentru Siria a făcut apel joi dimineața în SUA și Rusia pentru a contribui la revigorarea discuțiilor de pace și de o încetare a focului, pe care el a spus „atârnă de un fir”. Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a confirmat faptul că raidurile au fost efectuate de „avionale regimului” de la Damasc.

Post-ul Cel puţin 60 civili morţi, după o serie de bombardamente şi atacuri aeriene în Alep apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cel puţin 60 civili morţi, după o serie de bombardamente şi atacuri aeriene în Alep

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Meci fratricid, de care pe care în ”optimile” Cupei EHF. Corona Brașov sau HCM Roman? ”Vor fi scântei!”

Meci fratricid, de care pe care în ”optimile” Cupei EHF. Corona Brașov sau HCM Roman? ”Vor fi scântei!” – Manșa retur a optimilor de finală ale Cupei EHF, Corona Brașov …]

Sport 0 Comentarii

Irina Radu este noul președinte al TVR

Irina Radu este noul președinte al TVR – Irina Radu este noul președinte-director general al TVR. Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului au votat numirea Irinei Radu în funcția …]

Sport 0 Comentarii

România a învins Germania și a ocupat locul 7 la turneul preolimpic de la Trieste

România a învins Germania și a ocupat locul 7 la turneul preolimpic de la Trieste – Naționala masculină de polo pe apă a României a încheiat cu o victorie turneul preolimpic …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*