5 mai 2016 Comentarii 0

Cel puțin patru persoane au fost rănite, în urma raidurilor israeliene în Fâșia Gaza

Cel puțin patru persoane au fost rănite, în urma raidurilor israeliene în Fâșia Gaza

Ministerul sănătății din Fâșia Gaza a anunțat joi că trei copii și un adult au fost răniți, în urma unor raiduri efectuate de aviația israeliană, miercuri seara.

Armata israeliană a confirmat într-un comunicat că a bombardat „patru infrastructuri teroriste ale Hamas în sudul Fâșiei Gaza” ca urmare a unor tiruri de  obuze pe teritoriul său.

„Armata israeliană își va continua operațiunile în scopul de a proteja cetățenii israelieni împotriva amenințărilor teroriste ale Hamas… care violează suveranitatea israeliană”, a declarat Peter Lerner, un purtător de cuvânt al armatei israeliene în acest comunicat.

Frontiera dintre Israel și Fâșia Gaza condusă de mișcarea Hamas palestiniană, dușmanul Israelului, a fost marcată miercuri de tensiuni cu tiruri de mortieră și tancuri, pe fondul unei fragile încetări a focului după războiul din iulie-august 2014, cel mai lung și cel mai devastator.

Forțele israeliene au tras din afara Fâșiei Gaza asupra pozițiilor palestiniene din interiorul teritoriului, ca represalii la tiruri de obuze, potrivit armatei.

 

 

Post-ul Cel puțin patru persoane au fost rănite, în urma raidurilor israeliene în Fâșia Gaza apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cel puțin patru persoane au fost rănite, în urma raidurilor israeliene în Fâșia Gaza

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep s-a întors în România: “Am avut multe probleme, dar nu vreau să găsesc scuze”. ^Infecție la stomac, tratament cu antibiotice

Simona Halep s-a întors în România: “Am avut multe probleme, dar nu vreau să găsesc scuze”. ^Infecție la stomac, tratament cu antibiotice – Jucătoarea de tenis Simona Halep, 24 de …]

Sport 0 Comentarii

Semifinalele Cupei României se decid marți. E posibil un derby Steaua – Dinamo

Semifinalele Cupei României se decid marți. E posibil un derby Steaua – Dinamo – Evenimentul va avea loc marţi, 12 ianuarie 2016, de la ora 12:00, în sala “Nicolae Dobrin” …]

Sport 0 Comentarii

Ianis Hagi: ”Trebuie să marcăm, că de jucat, jucăm!”. Gică Hagi: ”Nu avem valoare de titlu!”

Ianis Hagi: ”Trebuie să marcăm, că de jucat, jucăm!”. Gică Hagi: ”Nu avem valoare de titlu!” – Ianis Hagi n-a fost foarte coerent nici pe teren, în timpul primului joc …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*