Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari
1 mai 2016 Comentarii 0

Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari

Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari

Iubitorii de animale ar putea să facă orice pentru acestea, inclusiv să le lase moștenire toată averea. De exemplu, când milionara Gail Posner a decedat în 2010, ea și-a lăsat averea de trei milioane de dolari cățelului său, Conchita. Mai mult, i-a lăsat acestuia moștenire și proprietatea în valoare de 8,3 milioane de dolari. Cățelul ducea o viață de lux: purta perle, coliere de la firma Cartier și haine de design. Cazul nu este însă unic. Sunt mai multe animale care au o avere.

Pisica lui Taylor Swift, Olivia Benson, i-ar fi adus cântăreței 3 milioane de dolari din reclame în care a apărut, a relatat Daily Mail. Totodată, pisica are o viață privilegiată, fiind transportată aproape peste tot de cântăreață.

Taylor Swift cu pisica

Cățelul Boo, de rasă Pomerian, a cucerit rețelele de socializare. Acesta are în prezent peste 17 milioane de fani pe Facebook, astfel că patrupedul le asigură stăpânilor o viață de lux. Mai mult, Boo a apărut și în cartea The Adventures of The Cutest Dog in the World.

Rita Ora și cățelul Boo
Rita Ora și Boo

Oprah Winfrey , cunoscută pentru generozitatea sa, are grijă și de cei cinci căței ai săi. Mai exact, patrupedele vor moșteni 30 de milioane de dolari, după moartea acesteia.

Oprah Winfrey, alături de cățeii săi

Gunther IV este numele unuia dintre cei mai bogați câini din lume. Atunci când stăpâna a decedat, în 1991, ea i-a lăsat moștenire cățelului ei, Gunther III, 80 de milioane de dolari. Averea incredibilă a fost moștenită, ulterior, de fiul patrupedului – Gunther IV.

Grumpy Cat este una dintre cele mai cunoscute pisici din lume. Felina a apărut într-un film, la nenumărate emisiuni, dar și în o mulțime de reclame. Averea pisiciii s-ar ridica la aproximativ 100 de milioane de dolari, a scris Daily Express. Cu toate acestea, stăpâna lui Grumpy Cat a afirmat că informațiile nu sunt adevărate.

Grumpy Cat
Pisica lui Karl Lagerfeld are o viață de lux, asemenea stăpânului. Choupette a câștigat patru milioane de dolari după ce a apărut în mai multe branduri, ba chiar și calendare cu pisici. Totodată, Choupette călătorește la bordul avioanelor private, alături de stăpânul său, are un bodyguard și două menajere.

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld

Betty White, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din lume, ține foarte mult la cățelul său. Pontiac, așa cum este numit câinele ei din rasa golden retriever, va câștiga 5 milioane de dolari, după moartea actriței.

Fotografii: North Foto 

Post-ul Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cele mai bogate animale din lume. Valorează milioane de dolari

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Sporting Braga, prima echipă calificată în optimile de finală

Sporting Braga, prima echipă calificată în optimile de finală – LIGA EUROPA – ”16”-imile de finală Miercuri SPORTING BRAGA – Sion 2-2, 4-3 la general Josue (27 – penalty), Nikola Stojiljkovici …]

Sport 0 Comentarii

ACCIDENT FEROVIAR | Cinci locomotive s-au ciocnit în staţia CFR Curtici

ACCIDENT FEROVIAR | Cinci locomotive s-au ciocnit în staţia CFR Curtici – Cinci locomotive au fost implicate luni seară într-un incident în staţia CFR Curtici, două persoane fiind rănite în …]

Sport 0 Comentarii

Paște 2016: 9 din 10 români au ales destinații interne

Paște 2016: 9 din 10 români au ales destinații interne – Aproape 116.000 de turiști români care și-au petrecut minivacanța de Paște si 1 Mai în stațiuni din țară și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*