1 aprilie 2016 Comentarii 0

Cele mai proaste farse de 1 Aprilie din toate timpurile | În 2016, ”trofeul” merge la Google

Cele mai proaste farse de 1 Aprilie din toate timpurile | În 2016, ”trofeul” merge la Google

Pentru mulți oameni, ziua de 1 Aprilie e plănuită în detaliu cu mult timp înainte, pentru ca apoi să se poată lăuda un an întreg cu ce glumă bună au făcut. Istoria arată însă că nu mereu toată lumea va râde la sfârșit. 

Anul acesta, Google a pus la cale o păcăleală pentru data de 1 aprilie care pare să se fi întors împotriva companiei americane. Google a adăugat în serviciul Gmail un buton de „send” mai special, „Send + Mic Drop” care nu permite răspunsul la mesaj, asigurând încheierea unilaterală a lanțului de e-mailuri odată cu apariția unui mic gif în care unul dintre minioni (personajele animate din filmele „Despicable Me” și „Minions”), purtând pe cap o coroană regală, lasă să-i scape din mână microfonul cu un gest de sfidare și superioritate, care semnifică tocmai faptul că discuția s-a încheiat nemaifiind nimic de spus.

Acest buton era plasat exact lângă butonul normal de „send” și încheia orice posibilitate de răspunde la un e-mail expediat prin intermediul său. Mulți dintre utilizatorii Gmail care au intrat pe forumurile companiei s-au plâns că nu văd partea amuzantă a acestei păcăleli și că, mai rău decât atât, activarea din greșeală a acestui buton le-a creat probleme la serviciu sau i-a făcut să piardă interviuri pentru un loc de muncă sau chiar să fie dați afară.

Alertă de atac armat la o școală

În 2014, americanca Angela Timmons s-a gândit că ar fi o glumă bună și i-a trimit fiicei sale un SMS prin care o anunța că a auzit făcut de armă în școala în care lucra. Copila s-a speriat îngrozitor și a alertat imediat autoritățile, astfel că, imediat, clădirea a fost înconjurată de forțe de ordine. Cum nu au găsit nici un atacator la fața locului, Timmons a fost arestată pentru că a deranjat liniștea școlii.

Și-a chemat un coleg din vacanță pentru un proiect imaginar

Colegii lui Glenn Howlett de la primăria din Ontariu s-au gândit să îi dea acestuia emoții și l-au anunțat că un proiect important trebuie finalizat mai repede decât era prevăzut. Conștiincios, Howlett și-a încheiat vacanța de urgență și s-a întors de urgență. Pe drum însă, gândindu-se că cineva ar putea să îi reproșeze că a plecat fără să își termine treaba, i s-a făcut rău și a leșinat, așa că a avut nevoie de câteva zile libere. În perioada recuperării, s-a gândit totuși mai bine și și-a dat și șefii în judecată pentru această glumiță. Ca urmare, orașul are cum o lege cae interzice farsele la serviciu. 

A provocat tensiune în Orientul Mijlociu

Din motive rămase încă un mister, unui angajat de la serviciile secrete israeliene i s-a părut că ar fi amuzant ca pe 1 Aprilie 1986 să scrie o notă falsă prin care anunța că liderul șiit a fost rănit grav după ce s-a încercat asasinarea sa. Imediat, știrea a fost preluată de radioul israelian, iar autoritățile din regiune s-au inflamat imediat. Ca urmare, ofițerul a fost trimis în fața Curții Marțiale.

A provocat o alunecare de teren

În 2001, un DJ de la un radio din Brighton a anunțat că o replică a vasului Titanic se va putea vedea de pe mal la Beachy Head, la est de Sussex. Chiar dacă lui i s-a părut o glumă inofensivă, o mulțime de oameni l-au crezut și s-au îngrămădit pe stânci. Sub greutatea loc, malul s-a fisurat, iar câteva zile mai târziu s-a prăbușit în apă.

La un pas de crimă cu o glumă

De departe cea mai gravă ar putea fi isprava unui tânăr chinez student la medicină, care și-a otrăvit cel mai bun prieten. Acesta i-a turnat otrava în apa de băut, iar judecătorilor le-a povestit apoi totul ar fi fost doar o farsă de 1 Aprilie. Cu toate acestea, Lin Senhao nu a spus nimic mai târziu, când prietenul său a ajuns la spital, iar medicii nu știau ce are. Din fericire, tânărul și-a revenit însă Lin Senhao a fost condamnat la moarte recent.

 

Post-ul Cele mai proaste farse de 1 Aprilie din toate timpurile | În 2016, ”trofeul” merge la Google apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cele mai proaste farse de 1 Aprilie din toate timpurile | În 2016, ”trofeul” merge la Google

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Începe play-out-ul în Divizia A1 masculină de volei. Rezultate

Începe play-out-ul în Divizia A1 masculină de volei. Rezultate – În Divizia A1 masculină de volei debutează play-out-ul (turneul locurilor 9-12), în care vor evolua ultimele patru clasate din sezonul …]

Sport 0 Comentarii

Un fost baschetbalist, erou fără voia lui, în atentatul din Belgia. Alarmă pentru Euro 2016: ^am putea avea meciuri jucate fără spectatori!

Un fost baschetbalist, erou fără voia lui, în atentatul din Belgia. Alarmă pentru Euro 2016: ^am putea avea meciuri jucate fără spectatori! – Imaginea teribilului atentat de la Bruxelles, soldat …]

Sport 0 Comentarii

Lăcătuș: “De ce să revin în România? Să dobor recordul, să fiu dat afară după o etapă?”

Lăcătuș: “De ce să revin în România? Să dobor recordul, să fiu dat afară după o etapă?” – Petre Grigoraș a devenit al patrulea antrenor demis de ASA Tg. Mureș …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*