Cerințele cântărețului Robbie Williams
17 iulie 2015 Comentarii 0

Cerințele cântărețului Robbie Williams

Cerințele cântărețului  Robbie Williams – Robbie Williams concertează vineri în Piaţa Constituţiei din București.

Scena măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime și întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de Securitate.

Artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, pentru masa de prânz şi cină solicitând carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. În backstage, acesta a cerut un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Organizatorii concertului au pregătit cabina din backstage care va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Cântărețul va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri)

Avionul privat care îl va aduce pe Robbie Williams în România a aterizat joi, la ora 18.10, la terminalul Ţiriac Air din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” , artistul fiind cazat la un hotel de 5 stele din București.

Potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment, accesul la concertul pe care cântăreţul Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, este permis de la ora 16.00.

La concert sunt aşteptate peste 60.000 de persoane, recomandarea organizatorilor fiind de a se utiliza transportul în comun, în condițiile în care în zona de desfăşurare a concertului nu vor fi locuri de parcare.

Traficul va fi restricţionat total (pe Bulevardul Unirii şi pe Bulevardul Libertăţii), în perioada 16 iulie, ora 18.00 – 19 iulie, ora 24.00.

În deschiderea concertului susţinut de Robbie Williams vor susţine recitaluri artistul britanic Lemar şi cântăreaţa Delia.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Actualitate 0 Comentarii

Bărbat din Cugir, căutat de autoritățile din Germania pentru furt şi înşelăciune, reținut de polițiștii din Alba

Bărbat din Cugir, căutat de autoritățile din Germania pentru furt şi înşelăciune, reținut de polițiștii din Alba – Posesorul unui mandat european de arestare a fost depistat de poliţiştii de …]

Actualitate 0 Comentarii

De la 1 ianuarie 2016 plătim mai puțin pentru curentul electric – Reducere cu 3,5% la factura finală pentru consumatorii casnici

De la 1 ianuarie 2016 plătim mai puțin pentru curentul electric – Reducere cu 3,5% la factura finală pentru consumatorii casnici – Factura la energie electrică va scădea cu 3,5% …]

Actualitate 0 Comentarii

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 8 martie – Ziua femeii și 19 noiembrie – Ziua bărbatului

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru declararea zilei de 8 martie – Ziua femeii și 19 noiembrie – Ziua bărbatului – Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, 3 martie, decretul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*