Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO
3 mai 2016 Comentarii 0

Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO

Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO

Chiar dacă acum este chef la un restaurant de prestigiu şi a făcut istori la MasterChef, Florin Dumitrescu nu uită cum a început cariera lui.

Totul a început la 14 ani, când, dorind să facă bani pentru a pleca la mare, s-a angajat în bucătăria unui restaurant franţuzesc. Pentru aceasta a renunţat la polo, sport pe care l-a practicat vreme de 7 ani, ieşind în două rânduri cel mai bun portar din ţară. Între timp, a uitat şi de ce s-a angajat şi nu a mai ajuns ani buni la mare. A ajuns însă să lucreze, de-a lungul carierei lui,  în 26 de restaurante din România şi din Italia.

Acum, la 28 de ani, este pe culmile succesului și se uită în urmă cu nostalgie. ”Au trecut mulți ani de la poza asta. El este Leo, colegul pe care aproape că îl uram. Astăzi îl respect și îi mulțumesc pentru tot, pentru că și datorită lui astăzi sunt cine sunt. P. S. Aveam 14 ani în poza asta”, a scris Chef Florin lângă fotografia de mai jos, în care apare în bucătăria unui restaurant, gătind alături de colegul lui, la acea vârstă fragedă.

Chef Florin Dumitrescu (stânga), la 14 ani

Chef Florin Dumitrescu (stânga), la 14 ani

Fost jurat în concursul Master Chef, chef Florin Dumitrescu, are 28 de ani, dar a fost numit chef la vârsta de 18. A lucrat în 26 de restaurante şi a gătit pentru celebrităţi, ca Nicolas Cage sau Wesley Snipes. Este căsătorit cu Cristina Sima, pe care a cucerit-o cu o reţetă botezată după numele ei. Cei doi au două fetițe.

Post-ul Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Chef Florin Dumitrescu, la 14 ani. Cum arăta când învăța secretele bucătăriei | FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Incredibila noapte a lui Curry! 51 de puncte și un record absolut în NBA / VIDEO

Incredibila noapte a lui Curry! 51 de puncte și un record absolut în NBA / VIDEO – Aproape de perfecțiune a fost prestația de joi noapte a baschetbalistului american Stephen …]

Sport 0 Comentarii

Liga Campionilor: meci de cinci stele, CSM București – Buducnost. Trupa Cristinei Neagu este campioana Europei

Liga Campionilor: meci de cinci stele, CSM București – Buducnost. Trupa Cristinei Neagu este campioana Europei – Echipa feminină de handbal CSM București dispută astăzi un meci teribil cu Buducnost, …]

Sport 0 Comentarii

Formula 1, gata de start. Toro Rosso, în ”haine” noi

Formula 1, gata de start. Toro Rosso, în ”haine” noi – Echipa de Formula 1 Toro Rosso și-a prezentat marți, înaintea ultimelor teste de la Barcelona, noul monopost STR11, cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*