23 aprilie 2016 Comentarii 0

Cheile placerii: afrodisiace pentru cele 5 simturi

Cheile placerii: afrodisiace pentru cele 5 simturi

Ceea ce excita cel mai mult la majoritatea afordisiaticelor este atmosfera care se creaza prin utilizarea lor. Jocul prin care se includ in intalnirile sexuale cresc dorinta. Dar sa nu iti faci iluzii, sunt incapabile sa provoace un incendiu unde nu exista nici macar o scanteie.

Puterea multor afrodisiace se bazeaza pe mesajul pe care il contin. Spun „imi placi” auzului cui se lasa ademenit de artele seductiei partenerului sau.

VAZUL

Este poarta principala prin care dorinta ajunge la barbati. Sunt mai sensibili la ceea ce vad decat noi, femeile. Ei se excita mai ales privind. Un adevarat cadou pentru erotismul lor este o amanta cu intentii exhibitioniste.

Tricoul umed. Succesul sau consta in faptul ca stimuleaza imaginatia fara sa arate nimic. Deja se stie cat de frumos se asaza o tesatura pe un corp cu forme. In ziua de azi nu se mai ignora succesul acestei insinuari, care s-a convertit intr-unul clasic in presa si in filmele erotice. Reuneste ingrediente variate extrem de stimulante: transparenta, imbracaminte sumara, etc. E suficient sa arunci o singura privire.

Decolteul. Regele regilor, decolteul, a fost de-a lungul secolelor centrul atractiei exhibitionismului societatii, in timp ce picioarele au ramas ascunse sub fuste si rochii. Pentru japonezele mai mature, o deschizatura la kimono, chiar in dreptul gatului reprezinta culmea erotismului. In Occident, femeile din secolul al XVIII-lea afisau decolteuri atat de adanci incat isi machiau chiar si sfarcurile. Astazi, persoana care isi expune decolteul trasmite mesajul „priveste-ma bine”, extrem de insinuant pentru libidoul masculin.

Citește tot materialul aici

Post-ul Cheile placerii: afrodisiace pentru cele 5 simturi apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cheile placerii: afrodisiace pentru cele 5 simturi

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris”

A murit saxofonistul ”Gato” Barbieri cunoscut pentru melodia din celebrul film ”Ultimul tango la Paris” – Lumea muzicii este în doliu. Saxofonistul argentinian ”Gato” Barbieri, cunoscut în special pentru melodia …]

Sport 0 Comentarii

De coșmar! S-a dus la stomatolog pentru un abces, dar s-a trezit dezbrăcat și fără dinți

De coșmar! S-a dus la stomatolog pentru un abces, dar s-a trezit dezbrăcat și fără dinți – Un american a avut parte de o experiență de coșmar după ce a …]

Sport 0 Comentarii

Nicolae Dobrin a fost votat ”Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor” în sondajul SportNews.ro. Regretatul Prinț din Trivale i-a devansat pe alți foști mari fotbaliști precum Hagi, Balaci, Petschovschi sau Bölöni / GALERIE FOTO&VIDEO

Nicolae Dobrin a fost votat ”Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor” în sondajul SportNews.ro. Regretatul Prinț din Trivale i-a devansat pe alți foști mari fotbaliști precum Hagi, Balaci, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*