12 aprilie 2016 Comentarii 0

CINE VA FI NOUL PROTAGONIST DIN FAST & FURIOUS 8 / VIDEO

CINE VA FI NOUL PROTAGONIST DIN FAST & FURIOUS 8 / VIDEO

Universal Pictures a confirmat faptul că Scott Eastwood va fi unul dintre protagoniştii viitorului film „Fast & Furious 8” .

Eastwood, care a pus vestea el însuși pe Instagram, este de așteptat să joace un personaj negativ. Pe contul Instagram a scris că – nu poate spune mai mult , dar el joacă un nou personaj care lucrează pentru personajul lui Kurt Russell din film.

Eastwood a scris, de asemenea, că  a fost un prieten apropiat al lui Paul Walker, star al seriei al „Fast & Furious”  care a murit într-un accident de mașină în 2013.

In”Fast 8″,  vor juca, de asemenea, Charlize Theron, Dwayne Johnson și Jason Statham, iar noul film este aşteptat în primăvara anului 2017.

Post-ul CINE VA FI NOUL PROTAGONIST DIN FAST & FURIOUS 8 / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – CINE VA FI NOUL PROTAGONIST DIN FAST & FURIOUS 8 / VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Lidia Buble, întrebată dacă se mărită cu Răzvan Simion. Răspunsul neaşteptat al cântăreţei

Lidia Buble, întrebată dacă se mărită cu Răzvan Simion. Răspunsul neaşteptat al cântăreţei – Răzvan Simion a divorţat, în urmă cu două zile, de femeia alături de care a fost …]

Sport 0 Comentarii

Meciul România – Spania, din Cupa Davis by BNP Paribas, se va juca la Cluj

Meciul România – Spania, din Cupa Davis by BNP Paribas, se va juca la Cluj – Federația Română de Tenis anunță că a fost stabilit orașul care va găzdui întâlnirea …]

Sport 0 Comentarii

Marian Oprea a ocupat locul 10 în finala de triplusalt a Mondialelor în sală

Marian Oprea a ocupat locul 10 în finala de triplusalt a Mondialelor în sală – Românul Marian Oprea s-a clasat pe locul 10 în finala probei de triplusalt din cadrul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*