28 aprilie 2016 Comentarii 0

Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş, întreruptă temporar din cauza unei alunecări de teren

Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş, întreruptă temporar din cauza unei alunecări de teren

Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş este întreruptă, joi, din cauza unei alunecări de teren.  Incidentul a avut loc între staţiile Dumbrâviţa Bârsei-Codlea, iar  trei trenuri de călători au fost oprite temporar.

Astfel, trei trenuri de călători sunt oprite în gările Dumbrăviţa Bârsei, Vlădeni Ardeal şi Braşov. Angajaţii CFR se află la locul alunecării de teren pentru verificarea liniei de cale ferată şi pentru lucrările care se impun în astfel de situaţii.Din fericire nu au existat victime. În prezent situaţia este ţinută sub control, iar în scurt timp circulaţia se va relua.

 

Post-ul Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş, întreruptă temporar din cauza unei alunecări de teren apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Circulaţia feroviară între Braşov şi Făgăraş, întreruptă temporar din cauza unei alunecări de teren

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Administrațiile de bloc amenințate cu amenzi de până la 10.000 de lei pentru cartea tehnică

Administrațiile de bloc amenințate cu amenzi de până la 10.000 de lei pentru cartea tehnică – Administraţiile de bloc riscă amenzi foarte mari, cuprinse între 5.000 de lei şi 10.000 …]

Sport 0 Comentarii

A murit încă un greu al fotbalului românesc! ^Mihai Adam, fost golgheter la ”U”, cât și la CFR Cluj, s-a stins la 75 de ani!

A murit încă un greu al fotbalului românesc! ^Mihai Adam, fost golgheter la ”U”, cât și la CFR Cluj, s-a stins la 75 de ani! – A murit unul dintre …]

Sport 0 Comentarii

„Bacalaureat” de Cristian Mungiu, prezentat simultan şi la Bucureşti şi la Cannes

„Bacalaureat” de Cristian Mungiu, prezentat simultan şi la Bucureşti şi la Cannes – „Bacalaureat”, regizat de  Cristian Mungiu, va avea premiera românească simultan cu cea mondială din cadrul Festivalului de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*