5 mai 2016 Comentarii 0

CNADNR a început restructurarea în rândul șefilor. Peste 170 pleacă acasă

CNADNR a început restructurarea în rândul șefilor. Peste 170 pleacă acasă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a început restructurarea activităţii, iar un prim pas vizează reducerea funcţiilor de conducere începând de luni.

Ca urmare, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, au anunțat că din 110 posturi de şefi la nivel central vor fi eliminate şapte, iar alte 61 în teritoriu. Noua organigramă va intra în vigoare din 9 mai.

„Structura de conducere foarte ramificată de la CNADNR a fost una din cauzele nefunctionării eficiente. Soluţia a fost reducerea poziţiilor, s-au redus şapte funcţii la nivel central şi 61 la nivel regional”, a spus Costescu, într-o conferinţă de presă comună cu directorul general al CNADNR, Cătălin Homor. „Aceste restructurări vin dintr-o ineficienţă operaţională, nu să facem economii financiare”, a completat el.

Ministrul a cerut şefilor companiei să facă din CNADNR o structură deschisă, în care se intră pe bază de concurs.

„Există şi falşi specialişti care nu au ce căuta în CNADNR, există competenţe lipsă, mai ales la nivelul evaluării proiectelor. Înfiinţarea direcţiei de proiectare este certitudine de azi”, a menţionat Costescu.

Declaraţia vine în contextul în care, la începutul lunii aprilie, membrii ”Iniţiativei pentru Restructurarea şi Reprofesionalizarea CNADNR” au acuzat că mai puţin de 10% dintre angajaţii CNADNR au studii de specialitate în domeniul drumurilor.

Post-ul CNADNR a început restructurarea în rândul șefilor. Peste 170 pleacă acasă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – CNADNR a început restructurarea în rândul șefilor. Peste 170 pleacă acasă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Amical. Steaua – Djurgardens IF (ora 19:00, Digi Sport 1). Campioana României vrea să spele rușinea, după 0-3 cu Ludogoreț. Play-off-ul bate la ușă / LIVEBLOG

Amical. Steaua – Djurgardens IF (ora 19:00, Digi Sport 1). Campioana României vrea să spele rușinea, după 0-3 cu Ludogoreț. Play-off-ul bate la ușă / LIVEBLOG – Amical Steaua – Djurgardens …]

Sport 0 Comentarii

Ce nebunie are Reghe în minte pentru meciul ”adevărat” cu Astra de duminică și ce ”blat” i-a propus pariorul Șumudică

Ce nebunie are Reghe în minte pentru meciul ”adevărat” cu Astra de duminică și ce ”blat” i-a propus pariorul Șumudică – Laurențiu Reghecampf, antrenorului Stelei, vrea să joace meciul de …]

Sport 0 Comentarii

CSM București a câștigat convingător derby-ul cu HCM Baia Mare

CSM București a câștigat convingător derby-ul cu HCM Baia Mare – În duelul echipelor ce ne reprezintă în Liga Campionilor la handbal feminin, CSM București a făcut un pas important …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*