7 mai 2016 Comentarii 0

Concert „Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș”, sâmbătă, în Parcul Titan

Concert „Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș”, sâmbătă, în Parcul Titan

Cea de-a IV-a ediție a concertului „Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș” are loc sâmbătă în Parcul Titan, cu începere de la ora 17:00.

În cadrul evenimentului „Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș” colegii și prietenii lui Florian Pittiș vor susține recitaluri de muzică folk — Teodora Buciu, Ovidiu Mihăilescu, Maria Gheorghiu, Marius Bațu, Alina Manole Quintet, Ducu Bertzi&friends, Partizan Acustic, Mircea Vintilă&Brambura, Nicu Alifantis&Zan împreună cu Mihai Neniță, Mircea Baniciu&Band.

Prin concertul „Flori pentru suflet”, Primăria sectorului 3 își dorește să păstreze și să promoveze amintirea lui Florian Pittiș nu doar ca fondator al formației „Pasărea Colibri”, ci și ca artist care a inspirat generații întregi de tineri să citească, să asculte muzică, să se apropie de cultură, precizează reprezentanții autorității locale, se arată într-un comunicat.

Accesul publicului la concert este liber.

Post-ul Concert „Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș”, sâmbătă, în Parcul Titan apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Concert „Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș”, sâmbătă, în Parcul Titan

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Regretatul Marco Pantani a fost “lucrat” de Camorra, temuta mafie napoletană

Regretatul Marco Pantani a fost “lucrat” de Camorra, temuta mafie napoletană – La 17 ani de la excluderea lui Marco Pantani din Turul Italiei pentru dopaj, procurorii au reușit să …]

Sport 0 Comentarii

Avocatul kosovarului altoit de Adrian Mutu jubilează: ”Justiția a triumfat”! ^Piteșteanul n-a fost de găsit nici pentru apărătorii săi! / EXCLUSIV

Avocatul kosovarului altoit de Adrian Mutu jubilează: ”Justiția a triumfat”! ^Piteșteanul n-a fost de găsit nici pentru apărătorii săi! / EXCLUSIV – ACTUALIZARE 12.46. Filippo Bellagamba, avocatul lui Mutu, a …]

Sport 0 Comentarii

Dănuț Lupu povestește cum a trecut peste ”cumpăna vieții”: ”La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor”

Dănuț Lupu povestește cum a trecut peste ”cumpăna vieții”: ”La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor” – Dănuț Lupu a avut miecuri dimineață prima …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*