Confortul casei nu-l mai inspiră! Liviu Guță s-a mutat în subsolul blocului! /FOTO
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Confortul casei nu-l mai inspiră! Liviu Guță s-a mutat în subsolul blocului! /FOTO

Confortul casei nu-l mai inspiră! Liviu Guță s-a mutat în subsolul blocului! /FOTO

Popularul manelist a băgat o avere în utilarea și organizarea propriului său studio de înregistrări, care îi poartă numele – LVG Sound-, pe care l-a deschis în buricul Capitalei, paradoxal, la doi pași de Patriarhia Română, într-un un spațiu generos, mai mare decât luxosul său apartament.

liviu-guta

Nu-i de mirare că Liviu adoarme deseori la studio, locul unde și-a instalat frigider, instalație de climatizare, televizor ci o canapea, al cărei confort îl ajută să-și găsească uneori inspirația, alteori odihna.

”Am investit în aceast loc ferit de zarva bulevardului, spațiu unde să mă pot concentra la munca mea. Am cumpărat cea mai performantă aparatură de studio pentru ca melodiile mele să sune la  standardul de calitate pe care mi-l doresc, și am adus la pupitru și un profesionist titrat în domeniul muzical, solistul de muzică de petrecere Mari  Baboi”, își laudă cântărețul noul refugiu, care, deși a fost deschis să deservească propriului său moft, atrage clienți importanți din zona muzicii de petrecere. ”Sunt uimit de mine, în ultimele două luni am imprimat 30 de noi melodii personale care își așteptau rândul. Dacă nu deschideam studioul mi-ar fi luat mai mult de un an”, adaugă solistul care tinde să devină recordman absolut la capitolul repertoriu personal.

”Soția mea nu se supără că mai dorm aici. Știe unde sunt, știe că iubesc locul asta, spațiu pe care l-am amenajat să mă simt ca acasă. În plus, aici am și loc special pentru fumat”, adaugă manelistul.
liviu2

Post-ul Confortul casei nu-l mai inspiră! Liviu Guță s-a mutat în subsolul blocului! /FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Confortul casei nu-l mai inspiră! Liviu Guță s-a mutat în subsolul blocului! /FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lindsey Vonn renunță de teama unei accidentări grave. A ratat Globul de Cristal

Lindsey Vonn renunță de teama unei accidentări grave. A ratat Globul de Cristal – Americanca Lindsey Vonn, lider al clasamentului general al Cupei Mondiale de schi alpin, a anunțat pe …]

Sport 0 Comentarii

Finală dramatică la hochei: un ciucan a adus titlul de campioană echipei CSM Dunărea Galați!

Finală dramatică la hochei: un ciucan a adus titlul de campioană echipei CSM Dunărea Galați! – CSM Dunărea Galați a câștigat al doilea titlu consecutiv la hochei, după ce a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*