Constatin Budescu vrea la Euro 2016, dar are leziuni la inghinali GALERIE FOTO
8 aprilie 2016 Comentarii 0

Constatin Budescu vrea la Euro 2016, dar are leziuni la inghinali GALERIE FOTO

Constatin Budescu vrea la Euro 2016, dar are leziuni la inghinali GALERIE FOTO

Constantin Budescu trage speranțe că va prinde lotul României pentru Euro 2016, dar selecționerul Anghel Iordănescu i-a dat de înțeles fostului atacant al Astrei că și-a cam  luat gândul de la el, după ce s-a transferat în liga secundă din China.

Budescu nu a impresionat încă la Dalian Yifang, care se află pe locul 11 din 16 echipe, cu patru puncte, după trei etape. Mai mult, potrivit presei chineze atacantul acuză leziuni la inghinali. 

”Am avut o problemă medicală, o pubalgie care mă tot chinuie de câteva săptămâni bune. De aceea nu am mai făcut deloc antrenament în ultimele 10 zile. Acum urmez un tratament.

Altfel, sunt titular. Da, am și jucat fără a fi făcut însă înainte vreun antrenament. Le-am spus că nu vreau să joc, dar au zis că mă țin pe bancă și, dacă e nevoie, or să mă bage pe parcurs. Și am intrat câteva minute”, a declarat Budescu. 

Cgqg2lb88dGAffKMAAFuxHxykXw421
Cgqg2lb88dGALvzAAAGNkr3MmIU831
Cgqg2lb88dGAS1h2AAFXHdXBfng801
Cgqg2lb88dGASLL9AAF7co2bVgI082
Cgqg2Vb88dGAdazWAAF7co2bVgI366
Cgqg2Vb88dGASWp5AAFsUbO7TqU856
Cgqg2Vb88dGAVvU4AAF8Hz5MYNc309
Cgqg2Vb88dGAW5l7AAFwxQ8XkCM089
Cgqg2Vb88dGAXxwHAAFTdzU6kYk395

Vârful pare resemnat cu gândul că va urmări la televizor meciurile României de la turneul final din Franța. 

”Din păcate, consider că opţiunea pe care a luat-o Budescu de a pleca în China îi limitează foarte mult şansele de a merge la Euro. Gândiţi-vă că joacă într-o echipă din seria secundă din China şi ne este foarte greu să-l urmărim şi nu ştiu dacă el va mai avea competiţia necesară ca să mai aibă o prestaţie foarte bună la Euro”, a spus selecționerul Anghel Iordănescu,

”Asta e filosofia la echipa naţională! Dacă faci un 0-0 chinuit e OK pentru el. Chiar şi dacă pierzi cu 1-0 este bine, că nu iei multe goluri. Aşa gândesc ei! Primul lor criteriu este să te aperi foarte bine, să faci faza defensivă. Alte calităţi nu mai contează”, a reacționat Budescu.

 

Post-ul Constatin Budescu vrea la Euro 2016, dar are leziuni la inghinali GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Constatin Budescu vrea la Euro 2016, dar are leziuni la inghinali GALERIE FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mătănii și nervi. Iordănescu a uitat de conferința de presă. Apoi a vorbit de lipsa de claritate!

Mătănii și nervi. Iordănescu a uitat de conferința de presă. Apoi a vorbit de lipsa de claritate! – Nervos, sărutându-și de zor mătăniile, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, …]

Sport 0 Comentarii

Luptătorul olimpic Alin Alexuc a scăpat de procesul în care e acuzat de ultraj

Luptătorul olimpic Alin Alexuc a scăpat de procesul în care e acuzat de ultraj – Luptătorul de greco-romane Alin Alexuc, calificat deja la Olimpiada de la Rio 2016, a scăpat …]

Sport 0 Comentarii

Bosniacul Gordan Bunoza s-a întors în Liga 1. Nu a ales, însă, Dinamo

Bosniacul Gordan Bunoza s-a întors în Liga 1. Nu a ales, însă, Dinamo – Fostul dinamovist Gordan Bunoza (28 de ani) s-a înţeles cu Pandurii, formația care în această iarnă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*