1 aprilie 2016 Comentarii 0

Copii vor îşi pot contrui singuri un ”monstru din plastic”, la Roata Mare

Copii vor îşi pot contrui singuri un ”monstru din plastic”, la Roata Mare

Roata Mare din Parcul Herăstrău va găzdui în acest week end un eveniment ecologic destinat copiilor. Cei mici vor fi învăţaţi să îşi creeze singuri, din materiale recilcabile, diferite obiecte.

În cadrul atelierelor demonstrative şi de creaţie „EcoPlay reciclează, creează, salvează”, eveniment organizat de Primăria Capitalei şi Caravana Ecotic, copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani vor vedea ce însemană o presă de ulei şi cum se produce uleiul, cum funcţionează o moară electrică de făină, ce însemană un stup şi cât de importante sunt albinele pentru mediu.

Copiii vor avea ocazia să îşi creeze propriul tablou având la îndemână bucăţi de ziare, îşi vor putea confecţiona propria ramă foto, sau propriul accesoriu din obiecte reciclabile, precum şi ghivece rustice în care vor planta flori.
De asemnea, copiilor li se va prezenta o vitrina cu 10 echipamente dezasamblate – monitor CRT, frigider, maşina de spălat, telefon fix, telefoane mobile, laptop, calculator de birou, jucărie şi fier de călcat -, iar cei mici vor învăţa care sunt substanţele toxice din deşeuri şi ce se poate recupera din acestea.

La final, cei mici vor fi invitaţi să construiască din pungi de plastic, mascota evenimentului: „Monstrul de plastic”. Evenimentul se va derula sâmbătă şi duminică între orele 10,00 şi 19,00.

Post-ul Copii vor îşi pot contrui singuri un ”monstru din plastic”, la Roata Mare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Copii vor îşi pot contrui singuri un ”monstru din plastic”, la Roata Mare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Maradona s-a manifestat ca un ultras la Cupa Mondială de rugby!

Maradona s-a manifestat ca un ultras la Cupa Mondială de rugby! – Sub ochii unui suporter de lux, Diego Armando Maradona, selecționata Argentinei a surclasat Tonga cu 45-16 (20-13), duminică, …]

Sport 0 Comentarii

Kickboxing şi MMA pe 16 şi 19 octombrie. Luptă dreaptă în ograda lui Iohannis / GALERIE FOTO

Kickboxing şi MMA pe 16 şi 19 octombrie. Luptă dreaptă în ograda lui Iohannis / GALERIE FOTO – Orașul Sibiu, fosta capitală europeană a culturii în 2007, se transformă în …]

Sport 0 Comentarii

Rekik, de la Olympique Marseille, a fost jefuit în timp ce dormea

Rekik, de la Olympique Marseille, a fost jefuit în timp ce dormea – Fundaşul olandez al echipei Olympique Marseille, Karim Rekik (21 de ani), a fost jefuit în timp ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*