Copilot suspendat pentru că stătea pe net în timpul zborurilor
1 aprilie 2016 Comentarii 0

Copilot suspendat pentru că stătea pe net în timpul zborurilor

Copilot suspendat pentru că stătea pe net în timpul zborurilor

Un copilot tânăr și foarte chipeș și-a făcut peste 60.000 de fani în doar câteva zile după ce a început să pună pe un site de socializare imagini în timp real din timpul zborurilor sale. 

Dacă cei mai mulți tineri de pe rețeaua Weibo (n.r. varianta chinezează a Facebook) s-au arătat încântați de imaginile postate de copilotul Air China, unii dintre ei s-au arătat scandalizați de faptul că în loc să își facă meseria, bărbatul posta poze și răspundea la comentarii.

Alții pur și simplu au fost invidioși amintindu-și că de câte ori merg cu avionul, echipajul de zbor le cere să își închidă telefoanele mobile.

Imediat, reprezentanții companiei au deschis o anchetă, iar până la finalizarea acesteia tânărul a fost suspendat. În plus, spre dezamăgirea fanilor, acesta și-a sters și imaginile de pe site-ul de socializare.

 

flight_broadcast4

Post-ul Copilot suspendat pentru că stătea pe net în timpul zborurilor apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Copilot suspendat pentru că stătea pe net în timpul zborurilor

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ovidiu Hațegan stabilește câștigătoarea în Grupa C a Ligii

Ovidiu Hațegan stabilește câștigătoarea în Grupa C a Ligii – Arbitrul român Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la meciul dintre Benfica Lisabona și Atletico Madrid, care va avea …]

Sport 0 Comentarii

Dinamo, bătută, dar în turneul Final Four al Cupei României la baschet

Dinamo, bătută, dar în turneul Final Four al Cupei României la baschet – Dinamo București s-a calificat la turneul Final Four al Cupei României la baschet masculin, deși a fost …]

Sport 0 Comentarii

Cel puţin 60 civili morţi, după o serie de bombardamente şi atacuri aeriene în Alep

Cel puţin 60 civili morţi, după o serie de bombardamente şi atacuri aeriene în Alep – Cel puţin 60 de oameni au murit, în mai puțin de 24 de ore, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*