Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA
20 iunie 2015 Comentarii 0

Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA

Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA – Agenţia nord-coreeană de ştiri (KCNA), susţine descoperirea unui medicament-minune, pe bază de ginseng, care poate vindeca mai multe maladii, precum SIDA, Ebola, Sars sau MERS.  Leacul a fost creat de compania farmaceutică Pugang. Directorul companiei, doctorul Jon Sung Huna, a declarat că cercetătorii “au introdus minerale critice în ginseng, prin intermediul fertilizării culturilor. În interiorul plantei, mineralele critice au interacţionat cu zaharidele producând compuşii complecşi doriţi” –  explică doctorul.

Medicamentul a  mai fost anunţat de regimul de la Phenian în perioada izbucnirii epidemiilor de gripă aviară din 2006 şi 2013, insa nu a furnizat  dovezi care să susţină eficacitatea medicamentului, provocând îndoieli în legătură cu veridicitatea  anunţului.

“Serul injectabil este un puternic stimulator imunitar care a demonstrat că poate preveni diverse epidemii. Infecţiile virale ca SARS, Ebola şi MERS sunt legate de sistemul imunitar, astfel că pot fi tratate cu uşurinţă de serul Kumdang-2.”

Serul este disponibil, prin intermediul unui distribuitor din Moscova, și în afara țării. Coreea de Nord se confruntă în prezent cu epidemia MERS, care a ucis câteva zeci de persoane.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

David Cameron își avertizează miniștrii – Îl susțin, sau își dau demisia

David Cameron își avertizează miniștrii – Îl susțin, sau își dau demisia – Premierul David Cameron, nemulțumit de poziția Marii Britanii în cadrul Uniunii Europene. După discuția avută cu președintele …]

Actualitate 0 Comentarii

Mircea Cărtărescu va primi, pe 27 iulie, premiul de stat al Austriei pentru literatură europeană

Mircea Cărtărescu va primi, pe 27 iulie, premiul de stat al Austriei pentru literatură europeană – pe 27 iulie, la Salzburg, premiul de stat al Austriei pentru literatură europeană pe …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill – Lanţul de restaurante din Statele Unite ale Americii, Germania, Canada şi Franţa, Chipotle Mexican Grill este specializat în burritos …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*