Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA
20 iunie 2015 Comentarii 0

Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA

Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA – Agenţia nord-coreeană de ştiri (KCNA), susţine descoperirea unui medicament-minune, pe bază de ginseng, care poate vindeca mai multe maladii, precum SIDA, Ebola, Sars sau MERS.  Leacul a fost creat de compania farmaceutică Pugang. Directorul companiei, doctorul Jon Sung Huna, a declarat că cercetătorii “au introdus minerale critice în ginseng, prin intermediul fertilizării culturilor. În interiorul plantei, mineralele critice au interacţionat cu zaharidele producând compuşii complecşi doriţi” –  explică doctorul.

Medicamentul a  mai fost anunţat de regimul de la Phenian în perioada izbucnirii epidemiilor de gripă aviară din 2006 şi 2013, insa nu a furnizat  dovezi care să susţină eficacitatea medicamentului, provocând îndoieli în legătură cu veridicitatea  anunţului.

“Serul injectabil este un puternic stimulator imunitar care a demonstrat că poate preveni diverse epidemii. Infecţiile virale ca SARS, Ebola şi MERS sunt legate de sistemul imunitar, astfel că pot fi tratate cu uşurinţă de serul Kumdang-2.”

Serul este disponibil, prin intermediul unui distribuitor din Moscova, și în afara țării. Coreea de Nord se confruntă în prezent cu epidemia MERS, care a ucis câteva zeci de persoane.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

G7, pregătiți să impună noi sancțiuni Rusiei

G7, pregătiți să impună noi sancțiuni Rusiei – Statele Unite și aliații săi, acuză Rusia de suprimarea acordului de la Minsk, semnat pe 12 februarie și de întreținere a rebeliunilor …]

Editorial 0 Comentarii

Nava militară franceză Dupuy-de-Lôme, în Marea Neagră

Nava militară franceză Dupuy-de-Lôme, în Marea Neagră – O navă de recunoaştere franceză a intrat Miercuri, în Marea Neagră. Nava va continua misiunea de patrulare a Alianţei Nord-Atlantice după plecarea …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Aeroportul cu cea mai lungă pistă din Europa a fost vândut contra sumei de 10.000 de euro

Aeroportul cu cea mai lungă pistă din Europa a fost vândut contra sumei de 10.000 de euro – Un aeroport din Spania a fost vândut la licitaţie pentru suma de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*