Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA
20 iunie 2015 Comentarii 0

Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA

Coreea de Nord susține că a descoperit leacul pentru Ebola și SIDA – Agenţia nord-coreeană de ştiri (KCNA), susţine descoperirea unui medicament-minune, pe bază de ginseng, care poate vindeca mai multe maladii, precum SIDA, Ebola, Sars sau MERS.  Leacul a fost creat de compania farmaceutică Pugang. Directorul companiei, doctorul Jon Sung Huna, a declarat că cercetătorii “au introdus minerale critice în ginseng, prin intermediul fertilizării culturilor. În interiorul plantei, mineralele critice au interacţionat cu zaharidele producând compuşii complecşi doriţi” –  explică doctorul.

Medicamentul a  mai fost anunţat de regimul de la Phenian în perioada izbucnirii epidemiilor de gripă aviară din 2006 şi 2013, insa nu a furnizat  dovezi care să susţină eficacitatea medicamentului, provocând îndoieli în legătură cu veridicitatea  anunţului.

“Serul injectabil este un puternic stimulator imunitar care a demonstrat că poate preveni diverse epidemii. Infecţiile virale ca SARS, Ebola şi MERS sunt legate de sistemul imunitar, astfel că pot fi tratate cu uşurinţă de serul Kumdang-2.”

Serul este disponibil, prin intermediul unui distribuitor din Moscova, și în afara țării. Coreea de Nord se confruntă în prezent cu epidemia MERS, care a ucis câteva zeci de persoane.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

Lupta unui surfer cu doi RECHINI

Lupta unui surfer cu doi RECHINI – În timpul unei competiţii organizate în Africa de Sud, unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat de doi rechini. Sportivul australian, …]

Editorial 0 Comentarii

Nava militară franceză Dupuy-de-Lôme, în Marea Neagră

Nava militară franceză Dupuy-de-Lôme, în Marea Neagră – O navă de recunoaştere franceză a intrat Miercuri, în Marea Neagră. Nava va continua misiunea de patrulare a Alianţei Nord-Atlantice după plecarea …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Astăzi are loc summitul G7 – cele mai mari puteri economice ale lumii se reunesc în Germania

Summit G7  în Germania, criza din Grecia și violențele din estul Ucrainei sunt subiectele principale. Este al doilea an consecutiv când Rusia lipsește de la summit-ul G7, organizația celor mai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*