7 mai 2016 Comentarii 0

Cornel Dinu: ”Ekeng a murit cu zile! Nu s-a făcut defibrilaţie, nu s-a făcut masaj cardiac”

Cornel Dinu: ”Ekeng a murit cu zile! Nu s-a făcut defibrilaţie, nu s-a făcut masaj cardiac”

Cornel Dinu, administrator delegat la Dinamo, a făcut, la Dolce Sport, acuzații grave după decesul lui Patrick Ekeng (26 de ani), fotbalist care s-a prăbușit pe gazon vineri, în minutul 70 al meciului cu Viitorul (3-3), apoi a murit la spital.

“Nu s-a făcut defibrilaţie, nu s-a făcut masaj cardiac. În cap cu doctorul Bătineanu, el n-a făcut nici un masaj.

Nu-l întorci, îl laşi pe loc. Nu-l ridici de pe teren. Eram acolo, am văzut toată scena. N-ai voie să-l întorci! Parcă făcuse ruptură de muşchi, îl puneau pe targă.

Era inima. Nu ai văzut că e inima? Trebuia să-ţi dai seama. Băiatul ăsta a murit cu zile!”.

Imaginile de pe stadion îl arată pe Bătineanu şi pe oamenii din echipajul ambulanţei luptându-se să-l pună pe Ekeng pe targă. În 2012, în Anglia, Fabrice Muamba n-a fost mutat de pe gazon. Practic, reîntoarcerea sa printre vii a avut loc în faţa a 30.000 de oameni, dar norocul său a fost că în public se afla un specialist cardiolog.

Post-ul Cornel Dinu: ”Ekeng a murit cu zile! Nu s-a făcut defibrilaţie, nu s-a făcut masaj cardiac” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cornel Dinu: ”Ekeng a murit cu zile! Nu s-a făcut defibrilaţie, nu s-a făcut masaj cardiac”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Suedia, ultima echipă calificată la turneul feminin de fotbal de la JO 2016

Suedia, ultima echipă calificată la turneul feminin de fotbal de la JO 2016 – Suedia a devenit miercuri cea de-a 12-a și ultima echipă calificată la turneul feminin de fotbal …]

Sport 0 Comentarii

Imnul, intonat de fanfară înaintea meciului feminin CSM Târgoviște – U Cluj / VIDEO

Imnul, intonat de fanfară înaintea meciului feminin CSM Târgoviște – U Cluj / VIDEO – Imnul național a fost intonat de o fanfară înaintea meciului de baschet feminin disputat, miercuri, …]

Sport 0 Comentarii

Budescu, eroul României, ironizat: ”Mai bine își dă singur palma aia!”

Budescu, eroul României, ironizat: ”Mai bine își dă singur palma aia!” – Calificarea României la EURO 2016 nu are strălucire. Românii nu au ieșit pe străzi, ca altădată, pentru a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*