13 aprilie 2016 Comentarii 0

Corpurile a 90 de victime ale tragediei de la Smolensk ar putea fi exhumate

Corpurile a 90 de victime ale tragediei de la Smolensk ar putea fi exhumate

În ciuda faptului că mulți dintre membrii familiilor celor decedați în tragedia aviatică de la Smolensk, în vestul Rusiei, Polonia ia în calcul exhumarea corpurilor a 90 de victime pentru o nouă anchetă.

Cel care va avea ultimul cuvânt este însă procurorul care conduce ancheta în acest caz, anunță Agerpres.

Avionul președintelui polonez de la acea vreme, Lech Kaczynski, încerca să aterizeze la Smolensk pe 10 aprilie 2010 atunci când s-a prăbușit, toate cele 96 de persoane aflate la bord decedând.

Experți din guvernul polonez din acea perioadă, condus de Donald Tusk, precum și experți ruși au exclus teza atentatului, concluzionând că a fost vorba de un accident și făcând referire la condițiile meteo nefavorabile și la erorile de pilotaj.

Totodată, rușii au dezvăluit că au existat presiuni făcute de delegația politică asupra piloților, presați să aterizeze cu orice preț, în timp ce polonezii au insistat asupra erorilor comise de controlorii de trafic aerian din Rusia.

Post-ul Corpurile a 90 de victime ale tragediei de la Smolensk ar putea fi exhumate apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Corpurile a 90 de victime ale tragediei de la Smolensk ar putea fi exhumate

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

După faptă și răsplată! O educatoare violentă a fost bătută de bunica unei eleve | VIDEO

După faptă și răsplată! O educatoare violentă a fost bătută de bunica unei eleve | VIDEO – O bunică a luat-o la bătaie pe educatoarea nepoatei sale! Femeia a reacționat …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep se menţine pe locul 2 în clasamentul WTA

Simona Halep se menţine pe locul 2 în clasamentul WTA – Jucătoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns până în semifinale la US Open, se menţine pe locul doi …]

Sport 0 Comentarii

Rezultat-șoc: LA Lakers a dat de pământ cu Golden State Warriors! VIDEO

Rezultat-șoc: LA Lakers a dat de pământ cu Golden State Warriors! VIDEO – Golden State Warriors, formația perfectă din NBA, s-a împiedicat de-un ciot! După ce a învins rivale mult mai …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*