8 mai 2016 Comentarii 0

Cosmin Olăroiu, şeic în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român a luat titlul cu Al Ahli

Cosmin Olăroiu, şeic în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român a luat titlul cu Al Ahli

Al Ahli, echipă pregătită de tehnicianul român Cosmin Olăroiu, a cucerit titlul în Emiratele Arabe Unite.

Cu trofeul deja acontat, Al Ahli a zdobit, duminică, pe teren propriu, în ultima etapă din campionat, pe Al Shaab, cu 5-0. Golurile acestei noi victorii a echipei lui Cosmin Olăroiu au fost realizate de Khamis (40), Sow (45-pen, 79), Ribeiro (61) și Ciel (85 – pen).

La finalul meciului, s-a organizat o fastuoasă festivitate, în cadrul căreia s-au acordat titlul şi medaliile de campioni jucătorilor şi antrenorilor echipei Al Ahli.

Al Ahli a cucerit campionatul la pas, având 66 de puncte, după 26 de etape, cu nouă mai multe decât principala sa urmăritoare, Al Ain.

 

Post-ul Cosmin Olăroiu, şeic în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român a luat titlul cu Al Ahli apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cosmin Olăroiu, şeic în Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul român a luat titlul cu Al Ahli

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A vrut să vadă marea mai de-aproape, dar a rămas împotmolit cu maşina în nisip! S-a întâmplat pe plaja din Mamaia

A vrut să vadă marea mai de-aproape, dar a rămas împotmolit cu maşina în nisip! S-a întâmplat pe plaja din Mamaia – Aroganţa unui bărbat l-a pus într-o situaţie penibilă …]

Sport 0 Comentarii

Sâmbăta morților

Sâmbăta morților – Post-ul Sâmbăta morților apare prima dată în Libertatea.ro. Sursa: SportNews – Sâmbăta morților The following two tabs change content below.BioUltimele Articole Stiri Alba IuliaAdministrator la Stiri …]

Sport 0 Comentarii

Anghel Iordănescu a decis, meciul amical cu Lituania nu se va juca la Cluj-Napoca!

Anghel Iordănescu a decis, meciul amical cu Lituania nu se va juca la Cluj-Napoca! – Partida de verificare programată pe 23 martie între naţionalelei României şi Lituaniei nu va avea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*