22 aprilie 2016 Comentarii 0

Costel Gâlcă și Espanyol își joacă vineri salvarea din Primera la Las Palmas. Arlauskis, titular

Costel Gâlcă și Espanyol își joacă vineri salvarea din Primera la Las Palmas. Arlauskis, titular

Las Palmas și Espanyol deschid vineri, de la ora 22:00, etapa a 35-a din campionatul spaniol de fotbal. O victorie în Insulele Canare îi poate asigura formației pregătite de Costel Gâlcă un final liniștit de sezon.

Fostul portar al Stelei, Arlauskis, este titular la Espanyol.

Înainte de startul rundei catalanii ocupă locul 15, cu 37 de puncte, la 5 lungimi distanță de zona minată a clasamentului. Gazdele de azi se află două poziții mai sus, cu 40 de puncte acumulate în primele 34 de partide.

Las Palmas nu a scăpat nici ea de grijile retrogradării, dar un succes în această seară îi asigură matematic prezența în La Liga și în stagiunea următoare.

Lista indisponibililor lui Gâlcă e mare: Anaitz Arbilla, Felipe Caicedo, Jose Cañas, Oscar Duarte, Rober (toți accidentați) și Victor Sanchez (suspendat).

Post-ul Costel Gâlcă și Espanyol își joacă vineri salvarea din Primera la Las Palmas. Arlauskis, titular apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Costel Gâlcă și Espanyol își joacă vineri salvarea din Primera la Las Palmas. Arlauskis, titular

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Revenire de senzaţie în gimnastica feminină românească. O multiplă campioană a intrat în concurs, după trei ani de pauză!

Revenire de senzaţie în gimnastica feminină românească. O multiplă campioană a intrat în concurs, după trei ani de pauză! – Cătălina Ponor, Mmultipla campioană la gimnastică, a revenit în concurs, …]

Sport 0 Comentarii

Cristina Adamescu, învinsă în finala turneului futures de la Rabat

Cristina Adamescu, învinsă în finala turneului futures de la Rabat – Jucătoarea română de tenis Cristina Adamescu a fost învinsă de franțuzoaica Lea Tholey cu 6-4, 6-1, sâmbătă, în finala …]

Turnul din care se văd frumusețile Cetății Alba Carolina, deschis pentru turiști

Turnul din care se văd frumusețile Cetății Alba Carolina, deschis pentru turiști – Turnul Sudic al Catedralei Romano-Catolice ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia, care are un punct de belvedere asupra …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*