12 mai 2016 Comentarii 0

Credeau că viața lor s-a terminat, după ce le-au murit cei 3 copii în tragedia MH17, dar acum au primit o mică rază de bucurie:”E un dar trimis de cei pe care i-am pierdut”

Credeau că viața lor s-a terminat, după ce le-au murit cei 3 copii în tragedia MH17, dar acum au primit o mică rază de bucurie:”E un dar trimis de cei pe care i-am pierdut”

O familie din Australia a trăit o adevărată tragedie în 2014, când și-au pierdut toți cei trei copii, în urma prăbusirii avionului MH17 în Ucraina. După doi ani de suferință fără margini, în care Anthony Maslin și Marite Norris și-au plâns fără încetare micuții, aceștia se simt binecuvântați, devenind din nou părinți.
Timpul s-a oprit în loc pentru Anthony Maslin și Marite Norris pe 17 iulie 2014, când au aflat că tot ce aveau mai de preț, cei trei copii ai lor, de 10, 13 si 12 ani, Mo, Otis și Evie Maslin, și bunicul lor, Nick Norris, au avut parte de un sfârșit cumplit, fiind uciși în tragedia aviatică din Ucraina. Aceștia se aflau la bordul avionului MH17, doborât deasupra Ucrainei.

„Trăim într-un adevarat Iad. Copiii noștri nu mai sunt cu noi și trebuie să trăim zi de zi cu acest gând înfiorător și de vinovație până la sfârșitul vieții”, declarau aceștia imediat după drama trăită. Deși nu au avut de atunci liniște și viața lor s-a transformat într-un adevărat coșmar, simțind o durere fără margini, cei doi au primit acum o nouă speranță care să le mai aline din suferință: au devenit iar părinți. Marite a născut o fetiță, pe nume Violet, potrivit The Guardian.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftheguardian%2Fposts%2F10154175994951323&width=500″ width=”500″ height=”520″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe>

 

Anthony și Marite spun că aceasta este o dovadă că „dragostea e mai puternică decât ura”. „Acest copil este un dar trimis de Sus, de către cei pe care i-am pierdut. Încă trăim în durere, dar violet și faptul că știm că cei patru copii ai noștri sunt mereu cu noi, ne mai luminează suferință. Indiferent dacă sunt sau nu cu noi, îi vom iubi în mode egal pe toți cei patru copii. Violet ne-a adus speranță și bucurie”, au declarat aceștia.

Un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbușit pe 17 iulie în estul Ucrainei. Toate cele 298 de persoane aflate la bord au murit.

Post-ul Credeau că viața lor s-a terminat, după ce le-au murit cei 3 copii în tragedia MH17, dar acum au primit o mică rază de bucurie:”E un dar trimis de cei pe care i-am pierdut” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Credeau că viața lor s-a terminat, după ce le-au murit cei 3 copii în tragedia MH17, dar acum au primit o mică rază de bucurie:”E un dar trimis de cei pe care i-am pierdut”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-off, etapa a 7-a: Dinamo – ASA Tg. Mureș (ora 20.30, Digi, Dolce, Look)

Liga 1, play-off, etapa a 7-a: Dinamo – ASA Tg. Mureș (ora 20.30, Digi, Dolce, Look) – Dinamo are ocazia să se apropie de Steaua, după ce roș-albaștrii au fost …]

Sport 0 Comentarii

România, cu motoarele turate la maximum. Tricolorele au învins Suedia într-un amical și așteaptă debutul de la Mondial cu Porto Rico. Totul despre CM din Danemarca

România, cu motoarele turate la maximum. Tricolorele au învins Suedia într-un amical și așteaptă debutul de la Mondial cu Porto Rico. Totul despre CM din Danemarca – Naţionala feminină de …]

Sport 0 Comentarii

Mutu nu și-a pierdut speranțele: ”Euro e un vis, dar sunt șanse mici”. Săgeți către Iordănescu

Mutu nu și-a pierdut speranțele: ”Euro e un vis, dar sunt șanse mici”. Săgeți către Iordănescu – Adrian Mutu a vorbit, la Dolce Sport, despre amicalul României cu Spania, de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*