17 aprilie 2016 Comentarii 0

Crimă în Bucureşti. Un bărbat a fost ucis în timp ce se pregătea să facă un grătar

Crimă în Bucureşti. Un bărbat a fost ucis în timp ce se pregătea să facă un grătar

Un bărbat a fost descoperit mort, duminică seara, în curtea casei pe care şi-o construia. Criminalii sunt căutaţi, la această oră, de poliţişti.

Omul a fost găsit lovit la cap şi cu o plagă înjunghiată la nivelul ficatului, fiind decedat de căteva ore. Oamenii legii se află în acest moment la faţa locului şi încearcă să strângă cât mai multe probe care să-i conducă spre criminal.

Deocamdată, ei nu au un cerc de suspecţi, scrie România TV.

Ipoteza unui jaf nu este, deocamdată, luată în calcul, deoarece casa respectivă era în construcţie, iar victima venise acolo doar să facă un grătar.

Post-ul Crimă în Bucureşti. Un bărbat a fost ucis în timp ce se pregătea să facă un grătar apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Crimă în Bucureşti. Un bărbat a fost ucis în timp ce se pregătea să facă un grătar

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Nigel De Jong nu se dezminte. Un fotbalist atacat de fotbalistul olandez a ajuns în scaun cu rotile VIDEO

Nigel De Jong nu se dezminte. Un fotbalist atacat de fotbalistul olandez a ajuns în scaun cu rotile VIDEO – Fotbalistul olandez Nigel De Jong i-a îngrozit pe americani. ”Nigel …]

Sport 0 Comentarii

Calendarul sexy al voleibalistelor de la Racing Club Cannes

Calendarul sexy al voleibalistelor de la Racing Club Cannes – Clubul francez Racing Club Cannes a scos calendarul pentru 2016. Fete una și una, jucătoare de volei, mai puțin cunoscut, dar extrem …]

Sport 0 Comentarii

Se întâmplă în România. Un jucător a urcat trei locuri în top, la trei luni după ce a murit! / VIDEO

Se întâmplă în România. Un jucător a urcat trei locuri în top, la trei luni după ce a murit! / VIDEO – Un jucător de tenis de masă decedat în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*