9 aprilie 2016 Comentarii 0

Crimă îngrozitoare la Buzău! Copil de 8 ani, ucis cu lovituri de cuțit de propriul tată

Crimă îngrozitoare la Buzău! Copil de 8 ani, ucis cu lovituri de cuțit de propriul tată

Un bărbat din comuna buzoiană CA Rosetti, și-a omorât copilul de 8 ani, cu mai multe lovituri de cuțit, apoi a fugit, fiind în prezent căutat de polițiști. 

Potrivit apropiaților, băiatul provine dintr-o familie destrămată, iar în urmă cu o lună mama sa a decis să îl ia pe micuț și să plece de acasă, sătulă de abuzurile soțului său. Astăzi, cei doi au mers la domiciliul tatălui pentru a-și aduna câteva lucruri rămase în casă.

”Astăzi femeia a venit cu copilul și cu o altă femeie, avocată, să își ia lucrurile din casă, hainele ei și ale copilului. Soțul a încercat să o convingă să revină acasă însă totul s-a transformat într-un scandal. La un moment dat, bărbatul l-a luat pe copil, probabil pentru a-l convinge să rămână cu el, l-a dus pe malul unei bălți, Valea Strâmbului îi zicem noi, și aici s-ar fi produs crima”, ne-a declarat Robert Moisac, secretarul primăriei CA Rosetti.

Procurori și polițiști au descins în comuna CA Rosetti pentru a investiga crima, dar și pentru a-l prinde pe criminal, acesta fugind după ce și-a înjunghiat propriul copil.

Post-ul Crimă îngrozitoare la Buzău! Copil de 8 ani, ucis cu lovituri de cuțit de propriul tată apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Crimă îngrozitoare la Buzău! Copil de 8 ani, ucis cu lovituri de cuțit de propriul tată

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Andreea Mitu, început dezastruos în 2016: nicio victorie!

Andreea Mitu, început dezastruos în 2016: nicio victorie! – Andreea Mitu (locul 96 WTA), componentă a echipei de FED Cup a României, a fost eliminată, miercuri, de An-Sophie Mestach (locul …]

Sport 0 Comentarii

PRELIMINARIILE EURO 2016 / Joi încep meciurile din penultima etapă. Programul şi clasamentele grupelor

PRELIMINARIILE EURO 2016 / Joi încep meciurile din penultima etapă. Programul şi clasamentele grupelor – Joi, vineri şi sâmbătă se dispută meciurile din penultima etapă a preliminariilor Euro 2016. Se …]

Sport 0 Comentarii

Primarul Capitalei explică de ce Arena Naţională nu are aviz de la ISU: ^Acoperişul retractabil ar putea fi demolat. Nu este omologat în România

Primarul Capitalei explică de ce Arena Naţională nu are aviz de la ISU: ^Acoperişul retractabil ar putea fi demolat. Nu este omologat în România – Vești proaste pentru Steaua și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*