9 aprilie 2016 Comentarii 0

Crimă îngrozitoare la Buzău! Copil de 8 ani, ucis cu lovituri de cuțit de propriul tată

Crimă îngrozitoare la Buzău! Copil de 8 ani, ucis cu lovituri de cuțit de propriul tată

Un bărbat din comuna buzoiană CA Rosetti, și-a omorât copilul de 8 ani, cu mai multe lovituri de cuțit, apoi a fugit, fiind în prezent căutat de polițiști. 

Potrivit apropiaților, băiatul provine dintr-o familie destrămată, iar în urmă cu o lună mama sa a decis să îl ia pe micuț și să plece de acasă, sătulă de abuzurile soțului său. Astăzi, cei doi au mers la domiciliul tatălui pentru a-și aduna câteva lucruri rămase în casă.

”Astăzi femeia a venit cu copilul și cu o altă femeie, avocată, să își ia lucrurile din casă, hainele ei și ale copilului. Soțul a încercat să o convingă să revină acasă însă totul s-a transformat într-un scandal. La un moment dat, bărbatul l-a luat pe copil, probabil pentru a-l convinge să rămână cu el, l-a dus pe malul unei bălți, Valea Strâmbului îi zicem noi, și aici s-ar fi produs crima”, ne-a declarat Robert Moisac, secretarul primăriei CA Rosetti.

Procurori și polițiști au descins în comuna CA Rosetti pentru a investiga crima, dar și pentru a-l prinde pe criminal, acesta fugind după ce și-a înjunghiat propriul copil.

Post-ul Crimă îngrozitoare la Buzău! Copil de 8 ani, ucis cu lovituri de cuțit de propriul tată apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Crimă îngrozitoare la Buzău! Copil de 8 ani, ucis cu lovituri de cuțit de propriul tată

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1 la fotbal. Meciul Concordia Chiajna – Steaua închide etapa a 24-a. În fața campioanei, Adrian Falub, antrenorul ilfovenilor, tremură încă de la vestiare: ”Preferam să jucăm cu altcineva!”

Liga 1 la fotbal. Meciul Concordia Chiajna – Steaua închide etapa a 24-a. În fața campioanei, Adrian Falub, antrenorul ilfovenilor, tremură încă de la vestiare: ”Preferam să jucăm cu altcineva!” …]

Sport 0 Comentarii

Tot pe loc, pe loc, pe loc. Naționala României rămâne pe 19 în topul FIFA

Tot pe loc, pe loc, pe loc. Naționala României rămâne pe 19 în topul FIFA – Naționala de fotbal a României se menține pe locul 19 în clasamentul FIFA pe …]

Sport 0 Comentarii

Un rapidist are o favorită-surpriză la titlu: “Dinamo are şanse la acest campionat!”

Un rapidist are o favorită-surpriză la titlu: “Dinamo are şanse la acest campionat!” – În prezent la Astra Giurigiu, lidera de toamnă a campionatului, atacantul Daniel Niculae o vede în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*