27 aprilie 2016 Comentarii 0

Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene. Președintele Iohannis a semnat decretul privind numirea lui

Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene. Președintele Iohannis a semnat decretul privind numirea lui

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind numirea lui Cristian Ghinea în funcția de ministru al Fondurilor Europene.

Ceremonia depunerii jurământului de învestitură să aibă loc la ora 17,30, la Palatul Cotroceni.

De asemenea, tot astăzi, după externarea din Spitalul Militar, șeful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia Aurei Răducu din funcția de ministru al Fondurilor Europene.

Noul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, este licenţiat al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.

În perioada 2007 – 2008 el a absolvit un master la London School of Economics, Marea Britanie, iar specializarea sa este în stuctura instituţională a UE, democratizarea, studiile media, transparenţa în administraţia publică şi în Republica Moldova.

Ghinea are şi o activitate de jurnalist şi publicist. El a avut o rubrică politică saptămânală în revista Dilema veche, dar şi-a încetat colaborarea din toamna trecută, odată cu acceptarea funcţiei de consilier pentru afaceri europene în Guvernul Cioloş.

Post-ul Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene. Președintele Iohannis a semnat decretul privind numirea lui apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene. Președintele Iohannis a semnat decretul privind numirea lui

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ciondăneală permanentă între Steaua și Dinamo. Negoiță este tras de urechi de Reghecampf: ^”Văd că ei sunt cei care latră non-stop!”

Ciondăneală permanentă între Steaua și Dinamo. Negoiță este tras de urechi de Reghecampf: ^”Văd că ei sunt cei care latră non-stop!” – Războiul declaraţiilor dintre Steaua şi Dinamo continuă susținut. …]

Sport 0 Comentarii

Răzvan Raț, titular în partida Rayo Vallecano – Betis Sevilla 0-2

Răzvan Raț, titular în partida Rayo Vallecano – Betis Sevilla 0-2 – Fotbalistul Răzvan Raț, jucător care va purta banderola de căpitan la meciurile naționalei cu Finlanda (8 octombrie, ”Arena …]

Sport 0 Comentarii

Un japonez-minune, campion mondial pentru a șase oară! Bățagă, al 21-lea!

Un japonez-minune, campion mondial pentru a șase oară! Bățagă, al 21-lea! – Japonezul Kohei Uchimura a cucerit al șaselea său titlu mondial consecutiv la individual compus, vineri seara, la Campionatele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*