27 aprilie 2016 Comentarii 0

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru funcția de consilier

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru funcția de consilier

Biroul Electoral i-a anulat candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru funcția de consilier local.

BE a constatat că semnăturile pentru funcția de consilier au fost strânse când era candidat independent pentru funcția de primar. Decizia poate fi contestată în 24 de ore.

Totodată, Biroul Electoral urmează să decidă dacă Piedone va rămâne candidat la Primărie, după ce săptămâna trecută instanța a decis să îi respingă și candidatura la Primăria Sectorului 4. Decizia a venit ca urmare a contestației depuse de avocatul Gheorghe Piperea, care a susținut că ar fi imposibil ca fostul primar al sectorului 4 să fi strâns toate semnăturile necesare într-un timp atât de scurt.

„Chiar nu înțeleg cum a putut așa-numitul Piedone să adune, în semi-clandestinitate, un număr de minim 2.800 de semnături de susținere (1% din numărul total al locuitorilor sectorului 4). Locuiesc în sectorul 4 și nu am văzut niciun cort cu figura acestui ins în care, teoretic, ar fi putut fi adunate semnături de susținere a candidaturii sale. În locul celor de la Biroul Electoral, aș fi foarte atent la autenticitate semnăturilor. Această chestiune va fi unul dintre motivele de contestație”, a scris Gheorghe Piperea, zilele trecute pe Facebook.

Tribunalul București i-a admis contestația, însă la scurt timp, Cristian Popescu Piedone a anunțat că începe să strângă din nou semnături.

”Văd că se dă o lupta pe viaţă şi pe moarte să îmi fie împiedicată candidatura. Ei bine, nu au decât două opţiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecăţii Dvs, la vot, pe 5 iunie”, a declarat acesta.

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone a stârnit indignarea multora, în speciale a răniților incendiului din Colectiv și a rudelor tinerilor care și-au pierdut viața în acea tragedie. Aceștia au spus că fostul primar nu avea dreptul moral să candideze pentru un nou mandat, ca urmare a tragediei în care și-au pierdut viața 64 de persoane și peste 100 au rămas cu sechele pe viață.

Piedone a fost audiat la DNA pentru abuz în serviciu și, la presiunea străzii, și-a dat demisia din funcția de primar al sectorului.

Post-ul Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru funcția de consilier apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru funcția de consilier

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Grigoraș, acid cu Mutu: “Ca să pot să fac o tactică, trebuie să alerge jucătorii!”

Grigoraș, acid cu Mutu: “Ca să pot să fac o tactică, trebuie să alerge jucătorii!” – Demis de la ASA Tg. Mureș după o ”revoltă” a jucătorilor, condusă de Adrian …]

Sport 0 Comentarii

S-a convins și el. Lucescu: ”Şahtior trebuie să joace pentru locul 3, nu poate concura cu Real Madrid şi PSG”

S-a convins și el. Lucescu: ”Şahtior trebuie să joace pentru locul 3, nu poate concura cu Real Madrid şi PSG” – Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, miercuri, după meciul Şahtior …]

Sport 0 Comentarii

Rednic a început curățenia: Dinamo a dat afară unul dintre fundași

Rednic a început curățenia: Dinamo a dat afară unul dintre fundași – Doar trei luni a rezistat fundașul camerunez Antonio Ghomsi (29 de ani) la Dinamo, acesta fiind dat afară …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*