11 aprilie 2016 Comentarii 0

Cristina Iovu, două medalii de aur și una de bronz la Europenele de haltere din Norvegia

Cristina Iovu, două medalii de aur și una de bronz la Europenele de haltere din Norvegia

Sportiva româncă Cristina Iovu a câștigat două medalii de aur, la total și aruncat, și una de bronz, la smuls, luni, la categoria 53 kg, în a doua zi a Campionatelor Europene de haltere de la Forde (Norvegia), a anunțat federația română de profil.

Cristina Iovu s-a impus cu rezultatul de 210 kg la total, fiind urmată de Iulia Paratova (Ucraina), 202 kg, clasată a doua, bronzul revenind Rebekăi Koha (Letonia), 198 kg.

La aruncat, Cristina Iovu a ocupat detașat primul loc cu 120 kg, argintul revenind turcoaicei Sema Acarturk, 109 kg, iar bronzul, letonei Rebeka Koha, 108 kg.

La smuls, Cristina Iovu a obținut bronzul, cu 90 kg. Aurul a fost câștigat de ucraineanca Iulia Paratova, 94 kg, iar argintul a intrat în posesia Rebekăi Koha, 90 kg.

Sportivii români au cucerit până acum șase medalii, trei de aur și trei de bronz, la Campionatele Europene de la Forde.

Pe lângă medaliile obținute luni de Cristiana Iovu, duminică Monica Suneta Csengeri a cucerit aurul la stilul smuls în cadrul categoriei 48 kg și bronzul la total. Tot duminică, la masculin, în limitele categoriei 56 kg, Ilie Constantin Ciotoiu a obținut medalia de bronz la total.

Citește și:

POVESTEA ANULUI în sportul românesc. Din cerșetoare în Bistrița, Monica Csengeri a ajuns să ia aurul european la haltere! Încă două bronzuri în Norvegia

Post-ul Cristina Iovu, două medalii de aur și una de bronz la Europenele de haltere din Norvegia apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cristina Iovu, două medalii de aur și una de bronz la Europenele de haltere din Norvegia

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Prognoza meteo. ANM a emis un nou cod galben de furtuni în următoarele zile

Prognoza meteo. ANM a emis un nou cod galben de furtuni în următoarele zile – Din păcate nu scăpăm de ploi la începutul acestei săptămâni. ANM a emis o nouă …]

Sport 0 Comentarii

PRELIMINARIILE EURO 2016 / Joi încep meciurile din penultima etapă. Programul şi clasamentele grupelor

PRELIMINARIILE EURO 2016 / Joi încep meciurile din penultima etapă. Programul şi clasamentele grupelor – Joi, vineri şi sâmbătă se dispută meciurile din penultima etapă a preliminariilor Euro 2016. Se …]

Sport 0 Comentarii

Deac a semnat cu o echipă de pluton din Kazahstan. Cociș, încă un sezon la Chicago Fire

Deac a semnat cu o echipă de pluton din Kazahstan. Cociș, încă un sezon la Chicago Fire – Considerat la un moment dat o mare speranță a fotbalului românesc, fostul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*