Cristina Spătar, prima apariţie în public după ce şi-a pus silicoane! Ce spune despre relaţia cu soţul ei!
28 aprilie 2016 Comentarii 0

Cristina Spătar, prima apariţie în public după ce şi-a pus silicoane! Ce spune despre relaţia cu soţul ei!

Cristina Spătar, prima apariţie în public după ce şi-a pus silicoane! Ce spune despre relaţia cu soţul ei!

În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Spătar a suferit o intervenţie chirurgicală. Artista şi-a mărit sânii, iar acum a avut prima apariţie în cadrul unei emisiuni tv, unde şi-a expus mândră bustul generos. Interpreta a vorbit şi despre relaţia dintre ea şi soţul ei, după ce s-a spus că vor divorţa.

„M-au afectat materialele cu soţul meu, cred ca le-am depăşit. Acum e linişte, încercăm să ne vedem de viaţă mai departe, de copii. Nu divorţez, nu am de gand să renunţ la familia mea. Da, m-am gandit la divorţ cand am fost nervoasă, dar nu e cazul sau momentul. Soţul meu trece printr-o perioadă delicată, dar o sa treacă peste. Soţul meu a aparut la tv de câteva ori, daca vrei sa stiţi ceva, trebuie să îl intrebaţi pe el. Copiii mei sunt sănătoşi, asta e important. Suntem la grădiniţă şi la clasa zero, sunt geloşi unul pe altul”, a mărturisit Cristina Spatar la Kanal D.

media_146187401160978400

În urmă cu ceva timp, Cristina Spătar a fost suspectă de cancer.Eu sunt foarte sensibilă şi anestezia mi-a dat dureri de cap. Medicii au folosit tot ce aveau în clinica pentru ca durerile să îmi treacă, dar degeaba. Am făcut anestezie generală, 10-12 zile am stat cu dureri de cap. Aşa sunt eu, mai sensibilă. Nu mai vreau să fac vreo interventie. Am fost suspecta de cancer la sâni, la un moment dat, dar Dumnezeu mi-a arătat că mă iubeşte”, a mai adăugat Cristina.

Post-ul Cristina Spătar, prima apariţie în public după ce şi-a pus silicoane! Ce spune despre relaţia cu soţul ei! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Cristina Spătar, prima apariţie în public după ce şi-a pus silicoane! Ce spune despre relaţia cu soţul ei!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Nadia face calcule, înainte de Rio. Am putea merge cu două gimnaste la Jocurile Olimpice

Nadia face calcule, înainte de Rio. Am putea merge cu două gimnaste la Jocurile Olimpice – Nadia Comăneci crede că la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (Brazilia) din …]

Sport 0 Comentarii

Clujul s-a salvat de la retrogradare și a terminat campionatul!

Clujul s-a salvat de la retrogradare și a terminat campionatul! – Rezultatele etapei a 22-a din Divizia A1 la volei masculin, conform voleiromania.ro. Marți, 15 martie 2016 Unirea Dej – …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*